Alişan kardeşinin ardından ilk kez paylaşım yaptı

Alişan kardeşinin ardından ilk kez paylaşım yaptı
Ünlü sanatçı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş koronavirüs nedeniyle vefat etmişti. Alişan kardeşinin ardından ilk kez paylaşım yaptı. İşte Alişan'dan duygulandıran o paylaşım!

Covid- 19 salgını nedeniyle birçok kişi hastalığa yakalanırken birçok kişi de vefat etti. Ünlü şarkıcı Alişan'ın kardeşi ve menajeri Selçuk Tektaş da uzun bir tedavi sürecine yaşamasına karşın vefat etmişti. Herkesi üzen vefat en çok da Alişan ve ailesi için büyük bir kayıp olmuştu. Alişan kardeşini gözyaşlarıyla toprağa vermiş ve ilk günlerde yaptığı paylaşımdam sonra sosyal medya hesabından hiç paylaşım yapmamıştı. Alişan bugün kendi çocukları ve kardeşi Selçuk Tekktaş'ın kızlarının olduğu bir fotoğraf paylaştı.

Selçuk Tektaş'ın vefatı Alişan ve ailesini sarsmıştı

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş yaklaşık 3 hafta hastanede tedavi görmüştü. Koronavirüse yakalanan Tektaş hastalıkla verdiği mücadeleyi kaybetti. Selçuk Tektaş'ın vefatı ise Alişan'ı derinden etkiledi. Alişan kardeşinin cenaze töreninde göz yaşlarına boğulmuştu. Alişan kardeşinin vefatının 7. Gününde bir paylaşım yapmış ve herkesi duygulandırmıştı. Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'la çalışırken çektirdikleri bir fotoğraf paylaşarak şu notu eklemişti;

"Bugün 7. Gün…Ve sen benim kalbimde bir ömür kalacaksın kardeşim… O kadar dua aldın ki herkesten ve almaya devam ediyorsun ki, eminim Allah’ım seni en güzel yerde misafir ediyordur… Annen, baban, eşin, çocukların, yegenlerin, kuzenlerin, akrabaların, dostların, arkadaşların ve biz seni hiç bitmeyecek bir özlemle ve dualarla her zaman anacagız… Hep bu gülümsemenle kalacaksın aklımda… Allah’ım senin mekanını cennet eylesin İnşallah… Seni çok seviyorum canım kardesim… Başlayacağım biyerden ama ne zaman nasıl başlayacağım bilmiyorum… Hepimiz hep sen varsın gibi biyerden başlayacağız tekrar… Hiç gitmemişsin gibi…"

Alişan sahneye çıkmaya başlayacak

Alişan kardeşinin vefatının ardından Tektaş'ın çocuklarını da kendi çocuğu olarak kabul ettiğini söylemiş ve "2 çocuğum, 2 yeğenim vardı. Şimdi 4 çocuğum var artık… Sen rahat uyu" paylaşımı yapmıştı. Alişan bugün yaptığı paylaşımda da küçük kızı ve yeğenleri vardı. Çocukların fotoğrafını paylaşan Alişan üzerine 'Aşklarım' notunu ekledi. Ünlü şarkıcı Alişan çalışma hayatına da başlıyor. Kardeşinin ölümünün ardından sahne almayan Alişan, 14 Ağustos'ta Kıbrıs'ta ilk konserine çıkacak. Aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş'ın ardından Alişan'ın yeni menajeri de Haluk Şentürk oldu.

10-08-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar