Gizem Karaca Reyting Rekoru Kıran Dizinin Kadrosuna Katıldı

Gizem Karaca Reyting Rekoru Kıran Dizinin Kadrosuna Katıldı
Geçen sezon baraj Dizisinde rol alan güzel ve başarılı oyuncu Gizem Karaca TRT 1ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu (Alparslan) Dizisine dahil oldu.

TRT 1 ekranlarında geçen sezon yayınlanan ve Akli Film imzalı Uyanış Büyük Selçuklu’nun yeni sezonda ki devam niteliğindeki dizisi olan Alparslan için cast çalışmaları son günlerde oldukça hızlandı. Hemen her gün bir yeni oyuncunun Akli Film’le görüştüğü ya da diziyle anlaşma imzaladığı öğrenilirken yapım şirketi diğer hazırlıkları da sürdürüyor. Dizinin castını oluşturacak oyuncuların eğitimleri de bu süre içinde devam ediyor. Uyanış Büyük Selçuklu’dan sadece Mehmet Özgür (Nizamülmülk)’ün kaldığı Alparslan dizisi bambaşka oyuncularla seyirci karşısına çıkacak. Başrolünde Alparslan olarak Barış Arduç’un ve Akça Hatun olarak da Fahriye Evcen’in rol alacağı diziye son olarak Baraj dizisinde rol alan başarılı ve güzel oyuncu Gizem Karaca’da dahil oldu.

Gizem Karaca Alparslan (Uyanış Büyük Selçuklu)’a Katıldı

Son olarak Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve geçen sezon sonunda final yaparak ekranlara veda eden Baraj dizisinde rol alan başarılı ve güzel oyuncu Gizem Karaca reyting rekortmeni diziyle anlaştı. TRT 1 ekranlarında geçtiğimiz sezonun reyting rekortmeni dizisi Uyanış Büyük Selçuklu yeni yayın döneminde Alparslan adıyla ekrana gelirken castını da baştan sona değiştirdi. Geçen sezondan sadece Mehmet Özgür’ün kaldığı diziye pek çok yeni oyuncu dahil olurken bunlardan biri de Gizem Karaca oldu. Güzel oyuncunun dizide hangi karaktere hayat vereceği henüz belli olmazken dizinin hazırlıklarının tamamlanmasıyla sete çıkacağı öğrenildi.

Alparslan Oyuncu Kadrosunda Kimler var?

TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ve Akli Film tarafından projelendirilen Uyanış Büyük Selçuklu’nun devam dizisi Alparslan birbirinden usta oyuncularla kurulu castıyla şimdiden heyecan yarattı. Dizinin oyuncu kadrosunda geçen sezonda rol alan Mehmet Özgür’ün yanı sıra Alparslan karakteriyle Barış Arduç, Akça Hatun karakteriyle Fahriye Evcen, Begim Şehver karakteriyle Zeynep Özder, Süleyman karakteriyle Korel Erzincanlı, Gevher Hatun karakteriyle Esila Umut yer alıyor. Dizinin diğer oyuncuları arasında ise Mim Kemal Öke, Erdinç Gülener, Barış Bağcı, Olcay kavuzlu ve son olarak diziye dahil olan Gizem Karaca yer alıyor. Dizinin oyuncularının geçen sezonda olduğu gibi binicilik, kılıç kullanma ve yakın dövüş konularında özel eğitimden geçirildi öğrenildi.

10-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar