Çağla Şıkel Öyle Bir Şey Yaptı ki!

Çağla Şıkel Öyle Bir Şey Yaptı ki!
Ünlü televizyoncu Çağla Şıkel katıldığı bir programda özel hayatına dair şaşırtıcı açıklamalarla gündem oldu. Şıkel öyle bir açıklama yaptı ki herkesin ağzı açık kaldı.

Bir zamanların güzel mankeni şimdilerin ünlü televizyon sunucusu güzel yıldız Çağla Şıkel öyle bir karar aldı ve öyle bir şey yaptı ki adeta duyanların ağzı bir karış açık kaldı. İki erkek çocuk annesi olan ve bir kız çocuğu sahip olmak için çok büyük istek ve heves besleyen güzel yıldız yeniden evlenerek bir kız çocuğu sahibi olmayı istediğini dile getirdi. Bunun için zaman olarak geç kalmamak adına bir karar veren Çağla Şıkel yumurtalarını dondurma kararı aldı ve bunu da uyguladı. Böylece ilerde bir gün yeniden evlenince ve fizyolojik olarak geç kalınması durumunda bu dondurulmuş yumurtalardan yeni bir evlat sahibi olacak. Güzel yıldız Çağla Şıkel bunun yanında başka açıklamalarla da sevenlerinin birçok merak ettiğini cevaplandırdı. İşte çağla Şıkel’in o dudak uçuklatan açıklamaları!

Yumurtalarını Dondurdu!

Daha önceleri ünlü oyuncu Emre Altuğ ile evli olan ve bu evlilikten iki erkek çocuğu bulunan güzel televizyon sunucusu Çağla Şıkel geçtiğimiz günlerde Armağan çağlayan’ın programına konuk oldu. Programda yaptığı açıklamalarla sevenlerinin ağzını bir karış açık bırakan ünlü isim kendisinin anne olmak için yaratıldığını söyleyerek iki çocuğu olduğunu ancak bir kız evlada sahip olmak istediğini dile getirdi. Çocuk yapmanın insanı bencillikten uzaklaştırdığını ifade eden ünlü isim mutlaka bir kız evlada sahip olmak istediğini dile getirdi. Şıkel bunun için doğru zamanı beklediğini ifade ederken, ilerde geç kalmaktan pişman olmamak için tüm önlemleri aldığını ve yumurtalarını dondurduğunu itiraf etti. Programda Şıkel ilerde evlenip çocuk yapabileceğine dair açıklamalarda da bulundu. Armağan çağlayan’ın programında sorulara cevap veren güzel televizyoncu Çağla Şıkel daha önce sosyal medya hesabından paylaştığı bir kız çocuğuyla resminin altına “annem diyooo kiii işte tam da böyle bir kız çocuğun olmalı senin” ifadelerini kullanmıştı.

Sevecen ve Samimi Biriyim!

Armağan Çağlayan’ın dışarıdan bakıldığında ünlü ismin mesafeli göründüğüne dair bir sorusuna ise Çağla Şıkel günlük yaşamında sevecen ve samimi biri olduğunu belirterek aslında hiçte mesafeli ve soğuk biri olmadığını vurguladı. Eğlenceli geçen program sırasında sevenleri ünlü ismin açıklamalarıyla adeta şoke oldu. Özellikle yumurtalarını dondurması sosyal medya da ev magazin dünyasında gündem oldu.

10-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar