Çağla Şikel'den kötü haber! Sosyal medyada açıkladı

Çağla Şikel'den kötü haber! Sosyal medyada açıkladı
Çağla Şikel'den kötü haber! Sosyal medyada açıkladı. Çağla Şikel elini kırdı. Çağla Şikel anneler günü paylaşımı. Çağla Şikel kimdir?

Çağla Şikel'den kötü haber! Sosyal medyada açıkladı. Çağla Şikel'den kötü haber. Çağla Şikel son durumu. Çağla Şikel elini kırdı. Çağla Şikel annesi kim? Çağla Şikel kaç yaşında? Çağla Şikel evli mi? Çağla Şikel'in kaç çocuğu var? Çağla Şikel instagram hesabı. Çağla Şikel kimdir?

Çağla Şikel'den kötü haber! Sosyal medyada açıkladı

Ünlü manken ve sunucu Çağla Şikel anneler gününe özel paylaştığı fotoğraf ile kötü haberi verdi. Annesi ile birlikte olan fotoğrafını paylaşan Çağla Şikel anneler gününü kutladı. Fotoğrafta Çağla Şikel'in kolu sargılı idi. Fotoğrafın altına 'az elimi kırdım, ama iyiyim' açıklamasını yaptı. Çağla Şikel'in elini nasıl kırdığı hakkında henüz bir bilgiye rastlanmadı.

İşte ünlü manken Çağla Şikel'in anneler günü paylaşımı;


O benim annem. Ben de onun 42'sinde yaramaz kızı. Az elimi kırdım ama iyiyim
Çağla Şikel ve annesinin fotoğraflarının olduğu paylaşımı gören takipçilerinden kısa sürede bincelerce beğeni ve yorum geldi. Takipçiler geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Geçtiğimiz gün evinin bahçesinde egzersiz yaparken ki fotoğraflarını paylaşarak esnek vücudunu tüm takipçilerine gösteren Çağla Şikel, paylaşımına Tüm yarışım kendimle... 'Yapabileceklerimi görerek, sınırlarımı zorlayarak kazandığım cesaretimin özgüveniyle daha iyi bir ben...' notunu düşmüştü. Ardıdan elini kırdığını belirten Çağla Şikel'e nazar değdi yorumları yapıldı. Ünlü manken ve sunucu Çağla Şikel'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.

Çağla Şikel kimdir?
2 Ocak 1979 yılında dünyaya gelen Çağla Şikel, İstan ul doğumludur. Eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde tamamlayan Çağla Şikel, ilk olarak Odessia adlı sinema filminde rol almıştır. 1997 yılında Miss Turkey Yarışması birincisi olan Çağla Şikel, bir çok ülkede defilelerde yer almıştır. 2008 yılında Görgüsüzler adlı dizide rol alarak ekranlara gelmeye başlamıştır. 2008 yılında şarkıcı Emre Altuğ ile dünya evine giren Çağla Şikel'in 2 çocuğu vardır. Çift 2015 yılında boşanmıştır. Tüm bunların yanı sıra oyunculuğa da adım atan Çağla Şikel'in rol adlığı diziler şöyle;

Görgüsüzler

Cennet Mahallesi

Avrupa Yakası

Bugün Ne Giysem

Dostlar Mahallesi

Jet Sosyete

10-05-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar