Kanunsuz Topraklar'da hangi oyuncular var? Kanunsuz Topraklar konusu nedir?

Kanunsuz Topraklar'da hangi oyuncular var? Kanunsuz Topraklar konusu nedir?
Ekrana gelmeye hazırlanan yeni dizi Kanunsuz Topraklar oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Kanunsuz Topraklar dizisinde hangi oyuncular var? Kanunsuz Topraklar konusu nedir?

Gold Film tarafından Fox Tv için hazılanan Kanunsuz Topraklar merakla bekleniyor. Oldukça titiz bir hazılık süreci geçiren Kanunsuz Topraklar dizisi için güçlü bir oyuncu kadrosu ile anlaşıldı. İlk bölüm çekimleri Zonguldak'ta yapılacak Kanunsuz Topraklar dizisinde Uğur Güneş ve Esra Bilgiç başrolleri paylaşıyor. Tv 100'de yer alan habere göre dev bir prodüksiyonla hazırlanan Kanunsuz Topraklar dizisinin müzikleri Aytekin Ataş tarafından hazırlanacak. Faruk Teber'in yönetmen koltuğunda olduğu Kanunsuz Topraklar bir dönem dizisi olarak ekrana gelecek. 1940'lı yıllarda yaşananları ekrana taşıyacak Kanunsuz Topraklar senaryosu ise Zülfük Yücel tarafından yazılıyor.

Kanunsuz Topraklar konusu nedir?

Fox Tv'de yayınlanacak Kanunsuz Topraklar dizisinin çekimleri ay sonunda başlayacak. Kanunsuz Topraklar'da 1940'lı yıllarda Zonguldak'ta maden işçileri ve maden patronunun mücadelesi Gülfem ve Davut'un aşk hikayesi ile harmanlanıyor. Önemli ve titiz bir hazırlık süreci yürütülen dizinin kostümleri ise Aynur Torun tarafından hazırlanıyor. Kanunsuz Topraklar ilk bölüm çekimleri Zonguldak'ta yapılırken daha sonra çekimler İstanbul'da devam edecek. Kanunsuz Topraklar'da kim kimdir yakından tanıyalım….

Kanunsuz Topraklar Gülfem (Esra Bilgiç)

Kanunsuz Topraklar'ın başrol oyuncusu olan Esra Bilgiç maden şirketi sahibi Malik'in kızı Gülfem'i canlandıracak. Uğur Güneş'in canlandırdığı Davut'la aşk yaşayan Gülfem'in hikayesi çarpıcı sahnelerle ekrana taşınacak.

Kanunsuz Topraklar Davut (Uğur Güneş)

Esra Bilgiç'le başrolde yer alan Uğur Güneş babası maden işçisi olan bir genci canlandırıyor. Davut ve Gülfem karakterleriyle bir araya gelen başarılı ikili merakla bekleniyor.

Kanunsuz Topraklar Ali Gedik (Necip Memili)

Necip Memili Kanunsuz Topraklar'ın önemli rollerinden biri olan Ali Gedik karakteriyle ekranda olacak. Ali Gedik bir maden patronudur.

Kanunsuz Topraklar Malik (Murat Daltaban)

Gülfem, Behice ve Fikriye'nin babası. Bir maden şirketi sahibini canlandırcak Murat Daltaban Kanunsuz Topraklar'da Malik karakteriyle ekranda olacak.

Kanunsuz Topraklar Avukat Yavuz (Kaan Taşaner)

Malik'in avukatı Yavuz karakteri başarılı oyuncu Kaan Taşaner tarafından canlandırılacak.

Kanunsuz Topraklar Behice ve Fikriye

Gülfem'in kız kardeşleri olan Behice ve Fikriye Malik'in kızları olarak Kanunsuz Topraklar'da yer alıyor. Behice karakteri Eylül Su Sapan, Fikriye karakteri ise Serdem Paçal tarafından canlandırılacak.

Kanunsuz Topraklar Tahir (Ali Erkazan)

Davut'un babası olan Tahir aynı zamanda bir maden işçisidir. Ali Erkazan Tahir karakteriyle ekranda olacak.

Kanunsuz Topraklar Fatma (Mine Teber)

Usta oyuncu Mine Teber de Kanunsuz Topraklar kadrosunda. Davut'un annesi ve Tahir'in eşi olarak seyirci karşısına çıkacak.

Kanunsuz Topraklar Cemal (Doğaç Yıldız)

Davut'un kardeşi Tahir ve Fatma'nın oğlu olarak ekrana gelecek Doğaç Yıldız Cemal karakterini canlandıracak.

Kanunsuz Topraklar Eyüp (Onur Kaya)

Davut ve Cemal'in kardeşi olan Eyüp ise Onur Kaya tarafından canlandırılacak.

Kanunsuz Topraklar Asude (Ezgi Çelik)

Kanunsuz Topraklar'da Asude karakteri ise başarılı sanatçı Ezgi Çelik'e emanet. Ezgi Çelik Kanunsuz Topraklar'da bir şarkıcıyı canlandıracak.

10-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar