Çağrı Çıtanak Sen Çal Kapımı Dizisinde!

Çağrı Çıtanak Sen Çal Kapımı Dizisinde!
Haziran ayında Fox Tv’de seyirciyle buluşmaya başlayacak olan Sen Çal kapımı dizisinde hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Diziye son olarak genç oyuncu Çağrı Çıtanak dahil oldu!

Şu sıralar MF Yapım tarafından tüm hızıyla hazırlıkları süren ve Haziran ayında Fox Tv’de seyirciyle buluşması planlanan yaz sezonu dizilerinden biri olan Sen Çal Kapımı ile ilgili her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in başrolünde yer alacağı Sen çal kapımı dizisi için cast çalışmalarında sona gelinmiş durumda. Yönetmenliğini Ender Mıhlar’ın üstleneceği dizinin senaryosunu ise Ayşe Üner Kutlu kaleme alıyor. Oyuncu kadrosunda kerem Bürsin, Hande Erçel, Evrim Doğan, Neslihan Yeldan, Bige Önal, Anıl İlter, Melisa Döngel ve Elçin Afacan’ın rol alacağı diziye bir başka başarılı ve ünlü isim olan Çağrı Çıtanak da dahil oldu. İşte ayrıntılar!

Çağrı Çıtanak Sen Çal Kapımı Dizisinde!

Yaz aylarında seyirciyle buluşacak olan ve MF Yapım tarafından Fox Tv için hazırlanan Sen Çal Kapımı dizisinde sete çıkılması için geri sayım hızla sürüyor. Dizinin hazırlıkları sürerken oyuncu castı da neredeyse tamamlanmış durumda. Diziye son olarak pek çok yapımda başarılı performansıyla herkesin takdirini kazanan genç oyuncu Çağrı Çıtanak da dahil oldu. Çıtanak Sen Çal Kapımı adlı yapımda Ferit karakterini canlandıracak. Dizinin diğer oyuncuları ve canlandıracakları karakterler ise şöyle;

-          Kerem Bürsin – Serkan

-          Hande Erçel – Eda

-          Evrim Doğan – Ayfer

-          Bige Önal – Selin

-          Elçin Afacan – Melek

-          Melisa Döngel – Ceren

-          Anıl İlter – Engin

-          Neslihan Yeldan – Aydan

-          Çağrı Çıtanak – Ferit

Çağrı Çıtanak Kimdir?

Genç oyuncu Çağrı Çıtanak 29 Kasım 1990 yılında Hatay’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitiminin ardından Antakya Belediye Şehir Tiyatrosu’na girmiş ve burada hem eğitim almış hem de birçok tiyatro oyununda rol almıştır. Tiyatro oyunlarındaki üstün performansı sonunda dizlerle tanışmış ve dizi yapımcılarından teklifler almıştır. Genç oyuncu Çağrı Çıtanak ilk olarak kamera karşısına reklam filmleriyle geçmiştir. Daha sonra dizilerde rol almaya başlayan oyuncu pek çok yapımda rol almıştır. Bunlar arasında, Tatlı İntikam, Acil Aşk Aranıyor, Şeref Meselesi, Babam Sınıfta Kaldı, Benim İçin üzülme, Kayıp Şehir, Suskunlar, Bizim Yenge, Kavak Yelleri, Ateş Böceği ve son olarak da Vatanım Sensin dizisinde rol almıştır. Şimdi de Sen Çal Kapımı dizisinde Ferit karakterini canlandıracaktır.

15-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar