Zeynep Bastık ile Tolga Akış Boşandı

Zeynep Bastık ile Tolga Akış Boşandı
Bir yıl önce evlenen ünlü şarkıcı Zeynep Bastık ve eşi Tolga Akış bir yılın sonunda anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.

Magazin basını ve sosyal medya yaz aylarının gelmesiyle daha sıkı çalışmaya ve yoğun bir tempoyla kitlelerine haber ulaştırmaya devam ediyor. Hemen her gün bir olayın meydana geldiği ünlüler dünyasını takip eden muhabirler sık sık adliyelere koşuyor ve burada gerçekleşen ünlülere ilişkin haberleri kitlelerine ulaştırıyorlar. Müzik dünyasının ünlü isimlerinden olan ve özellikle genç kitle tarafından çok sevilen şarkıcı Zeynep bastık da geçtiğimiz gün adliye koridorlarındaydı ve bu olay magazin basını ve sosyal medya ile internet haber sitelerinde Zeynep bastık ile 1 yıl önce evlendiği ve aynı zamanda menajerliğini de yapan Tolga Akış ile boşandıkları yönünde haberlerle gündeme yansıdı. Durum gerçekten de böyleydi ve ünlü çift evliliklerinin üzerinden henüz bir yıl geçmişken adliye koridorlarında yerlerini alarak boşanmak istemiyle mahkemeye başvurdular ve çift anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.

Tek Celsede Biten 1 Yıllık Evlilik

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık ile aynı zamanda menajerliğini de yapan eşi Tolga Akış evliliklerinin üzerinden bir yıl henüz geçmişken anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdiler ve bunun için 6. Ankara aile Mahkemesine başvurdular. Bundan bir yıl önce evlenen ve üç yıldır da birlikte olan çift mahkemenin kararıyla tek celsede boşandılar. Geçtiğimiz yıl Çeşme’de görkemli bir düğünle evlenen çift geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak” ayrılıyoruz ama hala arkadaşız. İki günde bir buluşuyoruz, eş olmanın ötesinde bir ilişkimiz var” ifadelerini kullanmışlardı. Daha sonra mahkemeden ayrıldıklarına ilişkin resmi belgeyi de yayınlayan çift böylece evlenen ünlüler arasına katılmış oldular.

Hayatta En Yakın Arkadaşım

Zeynep Bastık’la bir yıl önce evlenen ve bir yıl sonra boşanan menajer Tolga Akış yaptığı açıklamada “evet iddia doğru. Biz boşanma kararını bir süre önce almıştık ama evden yeni taşındı. Evlilik herkesin kaldırabileceği bir şey olmayabilir. Benim hayatta en yakın arkadaşım Zeynep. Onun en yakın arkadaşı da benim. Birlikte çalışmaya devam ediyoruz, iki günde bir buluşuyoruz. Geleceğe yönelik planlarımız da var. Biz bambaşka bir bağ yaşıyoruz. Eş olmanın ötesinde bir ilişkimiz var” ifadelerini kullandı.

22-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar