Camdaki Kız 29. Bölüm İzle

Camdaki Kız 29. Bölüm İzle
Camdaki Kız 29. Bölüm İzle; 3 Şubat Perşembe akşamı 29. Bölümüyle ekrana gelen Camdaki Kız’ın yayınlanan 29. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Camdaki Kız 29. Bölüm İzle; Başrollerinde Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi ve Şerif Erol’un rol aldığı Camdaki Kız bu akşam ekrana gelecek 29. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. OGM Pictures tarafından hazırlanan ve ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden televizyon dizisi olarak uyarlanan Camdaki Kız 2. Sezonuyla ekrana geliyor. Bir genç kadın ve bir erkeğin geçmişlerinde yaşadıkları acı olayların şimdiki hayatlarını etkilediğini anlatan dram ve gerilim türündeki Camdaki Kız aldığı reytinglerle kanalın ve günün en iyi yapımları arasında bulunuyor. Seyirciyi etkisi altına alan dizinin Perşembe gününün en çok seyredilen dizisi olması ise hem kanalını hem de yapım şirketini mutlu ediyor. Camdaki Kız’ın bu akşam ekrana gelecek 29. Yeni bölümü saat 20.00’da Kanal D ekranlarında.

Camdaki Kız Son Bölümde Neler Yaşandı?

OGM Pictures tarafından Kanal D için hazırlanan ve Perşembe akşamlarının en çok seyredilen yapımlarının başında gelen Camdaki Kız ikinci sezonunda da reytinglerinin yüksekliği ile dikkatleri çekiyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde otel inşaatında yaşanan bir kaza Koroğlu Holding’in içinde bulunduğu sıkıntılı durumu daha da derinleştirir. Nalan ise Hayri’nin yardım ettiği mahalledeki küçük Şirin’e el uzatır ve bu mahallenin büyük takdirini toplar. Öte yandan Nalan hamile olduğundan şüphelenmeye başlamıştır.

Camdaki Kız 29. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D’nin Perşembe akşamları ekrana gelen başarılı gerilim – Dram dizisi Camdaki Kız yayınlanan her bölümde seyirciyi etkilemeyi ve ekrana kilitlemeyi başarıyor. Bir romandan uyarlanan dizinin bu akşam yayınlanacak 29. Bölümünde Sedat’ın tutuklu yargılanma ihtimali Nalan ve tüm Koroğlu ailesini iyice germiştir. Rafet, Sedat’la ilgili olarak eski bir dostundan yardım ister. Cavit ise intikam peşindedir ve her yaptığı plan Koroğlu ailesini daha da zor duruma düşürecektir. Aile bu sıkıntılı günlerden kurtulmak için çalışırken olaylar hızla gelişmektedir. Bu arada Nalan’ın şüpheleri doğru çıkmıştır. Nalan hamile olduğunu anlar. Camdaki Kız bu akşam ekrana gelecek 29. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. 

03-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar