Camdaki Kız 24. Bölüm İzle

Camdaki Kız 24. Bölüm İzle
Camdaki Kız 24. Bölüm İzle; 16 Aralık Perşembe akşamı 24. Bölümüyle ekrana gelen Camdaki Kız’ın yayınlanan 24. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Camdaki Kız 24. Bölüm İzle; Başrollerinde Burcu Biricik, Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Enis Arıkan, Şerif Erol, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi ve Cihangir Ceyhan’ın rol aldığı Camdaki Kız bu akşam saat 20.00’da 24. Bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor. İkinci sezonunda olan ve Perşembe akşamlarının çok seyredilen yapımlarından olan Camdaki Kız OGM Pictures tarafından hazırlanıyor. Kanalın sevilen yapımlarından olan dizi ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı kitabından televizyona uyarlanmış durumda. Dizinin son bölümlerinde Nalan’ın kendi gerçeği ile yüzleşmeye başlaması herkesi iyice germeye başlar. Özellikle Feride bu durum karşısında ne yapacağını bilemez haldedir. Camdaki Kız bu akşam 24. Bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında.

Camdaki Kız Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız her hafta Perşembe akşamları seyirciyi ekran başına topluyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Nalan geçmişine ait izler peşinde koşmaya başlamıştır. Adil ise bu arada Nalan’dan gerçekler için kendisine süre tanımasını ister. Nalan ise neler olduğunu, kim olduğunu merak etmeye başlamıştır. Bu arada Sedat Alper’in tehdidi üzerine Cavit’ten yardım ister. Cavit ise yardım karşılığında Sedat’a beklenmedik bir teklif yapar.

Camdaki Kız 24. Bölümde Neler Yaşanacak?

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan Camdaki Kız bu akşam 24. Bölümüyle ekrana geliyor. Feride, Nalan’ın kendisine Sema’nın kim olduğunu sorması üzerine kriz geçirir. Eve geldiğinde gördüğü manzarayla şaşıran Adil, Nalandan gerçekleri anlatmaları için kendilerine biraz zaman tanımasını ister. Sedat’a beklenmedik bir teklif yapan Cavit ise Sedat’la birlikte hareket etmeye devam etmektedir. Feride ve Adil’den duydukları karşısında sarsılan Nalan, ne yapacağını bilemez haldedir. Kendi gerçeğine adım adım yaklaşmaktadır. Öbür taraftan Sedat’la olan ilişkisi ise her an daha da gerilmektedir. Nalan tüm bunların ardından hem nefes alabilmek hem de Selen ve Levent’in arasını düzeltmek için dışarıda bir organizasyon yapar. İşe geri dönen Hayri ise Meliha’yı Rafet Bey’le tanıştırma çabasına devam etmektedir. Camdaki Kız bu akşam saat 20.00’da 24. Yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

16-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar