Camdaki Kız 19. Bölüm İzle

Camdaki Kız 19. Bölüm İzle
Camdaki Kız 19. Bölüm İzle; 11 Kasım Perşembe akşamı 19. Yeni bölümüyle ekrana gelen Camdaki Kız Dizisinin yayınlanan 19. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Camdaki Kız 19. Bölüm İzle; Başrollerinde Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı Cihangir Ceyhan, Hande Ataizi ve Selma Ergeç’in rol aldığı Camdaki Kız bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında 19. Bölümüyle ekrana geliyor. İkinci sezonunda olan ve OGM Pictures tarafından hazırlanan Camdaki Kız bu sezonda yine reytingi yüksek yapımlardan biri olarak dikkatleri çekiyor. Ünlüm yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden televizyona uyarlanan Camdaki Kız Kanal D’nin de en yüksek reyting alan yapımlarından biri. Her bölümü heyecan ve gerilim içeren ve Sedat ile Nalan’ın hayatlarını, geçmişlerini ve bu anlarını anlatan Camdaki Kız’ın 19. Yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da Kanal D’de.

Camdaki Kız Son Bölümde Neler Yaşandı?

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Kanal D ekranlarında seyirciyle ulan Camdaki Kız ikinci sezonuyla ekranlara geliyor. Her hafta Perşembe akşamlarının en çok izlenen yapımlarının başında gelen dizi yayınlanan son bölümünde yine gerilim ve heyecan fırtınası estirdi. Sedat’ın evi terk etmesi ve Nalan’ın Sedat’tan haber almaması herkesi merak içinde bırakmıştır. Rafet Bey’in holdingin başında kalacağını açıklaması hem Sedat hem de ablası Selin tarafından tepkiyle karşılanmış ve her ikisi de evi terk etmişlerdir.

Camdaki Kız 19. Bölümünde Neler Yaşanacak?

Kanal D ekranlarında her Perşembe akşamı yayınlanan ve ikinci sezonunda olan Camdaki Kız bu akşam 19. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde adeta kriz üstüne kriz yaşanıyor. Sedat’ın evi terk etmesi ve kendisinden haber alınamaması üzerine iyice merak içinde kalan Nalan merakla olacakları beklemektedir. Bu arada konakta da sular durulmamakta ve Selen’in evi terk etmesi Rafet Bey tarafından öfkeyle karşılanmıştır. Rafet Bey esip gürlerken Sedat, Nalan’a boşanmak istediğini söyler. Bu durum karşısında adeta dünyası başına yıkılan Nalan konağı terk eder. Bu sırada konağa yaptığı beklenmedik ziyarette Nalan’ın gittiğini öğrenen Feride konakta soğuk rüzgarlar estirir. Öbür taraftan Sedat’ın holdingdeki hisselerini Cavit’e sattığını öğrenen Rafet Bey soluğu Cavit Bey’in yanında alırken Levent’in yokluğuna alışamayan Selen, Nalan’dan Sedat’ı döndürmesini ister. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve seyircinin heyecanla takip ettiği Camdaki Kız 19. Bölümüyle bu akşam saat 20.00’da ekrana geliyor.

11-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar