Camdaki Kız 23. Bölüm İzle

Camdaki Kız 23. Bölüm İzle
Camdaki Kız 23. Bölüm İzle; 9 Aralık Perşembe akamı23.bölümüyle ekrana gelen Camdaki Kız’ın yayınlanan 23. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Camdaki Kız 23. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Cihangir Ceyhan ve Şerif Erol’ıun rol aldığı Camdaki Kız bu akşam saat 20.00’da 23. Yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. İkinci sezonunda olan ve Perşembe akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından biri olan Camdaki Kız ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden televizyona uyarlanmış durumda. OGM Yapım tarafından hazırlanan dizi şu ana kadar seyircinin beğenisini kazanan yapımlar arasındaki yerini almış durumda. Genç bir kadının geçmiş ve şimdiki hayatını anlatan ve geçmiş hayatımızın bizleri ne kadar etkilediğini anlatan dizinin bu akşam ekrana gelecek 23. Bölümü saat 20.00’da Kanal D’de.

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

OGM Yapım tarafından hazırlanan Camdaki Kız Kanal D’nin sevilen ve ilgi gören dizilerinden biri olarak dikkatleri çekiyor. İlginç ve çarpıcı hikayesiyle seyirciyi ekrana bağlayan dizinin yayınlanan son bölümünde Feride’nin iyice şüphelendiği Adil için Feride’nin planları vardır. Feride, Nalan’ı, Adil’i takip etmesi için görevlendirir. Nalan, babasını takip ederken onun beklenmedik ziyaretini şahit olur. Öbür taraftan konakta Muzo, Melisa ve Sedat arasındaki ilginç kovalamaca ve gerilim devam etmektedir.

Camdaki Kız 23. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Kanal D ekranlarında 23. Bölümüyle ekrana gelen Camdaki Kız bu akşam saat 20.00’da ekrana geliyor. Annesi Feride’nin isteği ile babası Adil’in peşine takılan Nalan, onun Cana ile buluşmasına şahit olur. Nalan, babasıyla bu konuda yüzleşirken, Feride’nin de bu buluşmadan haberi olmuştur ve onun da bambaşka planları vardır. Adil’in mezarlık ziyaretiyle bazı ipuçları yakalayan Nalan, olayın iç yüzünü araştırmak için Hayri ile birlikte mezarlığa gider. Bu arada Rafet’in Melisa ile karşılaşma ihtimali, Muzo’nun söylediği yalanı gittikçe daha da tehlikeli bir hale getirmektedir. Bu arada Sedat’ta Melisa’dan kurtulmak için hamlesini yapar. Ancak bu o kadar kolay olmayacak ve Melisa’da tüm bunlara karşı tedbirlerini alacaktır. Camdaki Kız bu akşam ekrana gelecek 23. Bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

09-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar