Camdaki Kız final yaptı

Camdaki Kız final yaptı
Çok güçlü bir oyuncu kadrosu ve izleyicisini içine çeken hikayesi ile 82 bölüm boyunca heyecandan heyecana koşan dizi konusunu gerçek bir hayat hikayesinden alıyordu.

Camdaki Kız ilk olarak ne zaman yayınlanmaya başladı? Camdaki Kız dizisi kaç bölüm sürdü?Dizinin ilk bölümlerinde Nalan'ın durumu nasıldı? Sedat Cana ile ilişkisini sonlandırmayınca Nalan nasıl bir yola sürüklendi? Nalan'ın hayatında Hayri'nin rolü ne oldu? Camdaki Kız ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar ...

Camdaki Kız final yaptı

Camdaki Kız dizisi final yaptı. Kanal D’ nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız 82. Bölümü ile hikayesini bitiriyor ve izleyicilerine veda ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından beyazcama aktarılan dizi ilk olarak 8 Nisan 2021 tarihinde izleyicisine merhaba demişti. Çok güçlü bir oyuncu kadrosu ve izleyicisini içine çeken hikayesi ile 82 bölüm boyunca heyecandan heyecana koşan dizi konusunu gerçek bir hayat hikayesinden alıyordu.

Feride aslında Nalan'ın gerçek annesi değildi

İlk bölümlerinde Feride’nin kızı Nalan’ı çok sıkı bir şekilde takip ederek yetiştirmesi yadırgansa da sonraki bölümlerde bu durum anlayışla karşılandı. Çünkü Nalan’ın annesi aslında Feride Hanım değildi. Feride Nalan’ın anaannesi idi ve gerçek babası da Nalan’ın dayısı idi. Yani aile içi sapık bir ensest ilişki sonucu dünyaya gelmiş birisiydi camdaki kız. Daha sonra ailesi Sedat Koroğlu ile evlenmesiyle kızlarının mutlu olacağını sanmıştı ama bu beyhude bir beklentiydi. Zira zamanının hızlı çapkınlarından olan Koroğlu Ailesi’nin veliahtı önceki ilişkilerinden vazgeçmediği gibi evlenmesine rağmen Cana ile ilişkisini  son sürat devam ettiriyordu. Evliliğinden beklediğini bulamayan Nalan kendisine büyük ilgi duyan ailenin şoförü Hayri’nin beklentilerine duyarsız kalmayarak boşanmaya kadar vardırıyordu bu aşkını.

Hayri'nin ölümü sonrası Nalan nasıl bir yol seçti?

Hayri evli olduğunu sakladığı gibi daha sonra da Laz Kızı denen birisi ile yeni bir maceraya yelken açmaktan da geri durmayacaktı. Fakat bu ilişkisi kendi sonunu hazırlayacaktı. Laz Kızı kendine yalan söyleyen Hayri’nin gözünün yaşına bakmayacak eşi ve kızlarının gözleri önünde kalbinden bıçaklayacaktı. Bu ölümün ardından Sedat ile arasını düzelten Nalan tekrar evleniyor ve Koroğlu Ailesi’ne bir evlat kazandırıyordu. Artık gürültüden ve stresten uzak asude bir hayatı tercih eden Nalan ve Koroğlu Ailesi yıllar önce kaldıkları yerden hayatlarına devam edeceklerdir.

16-06-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler