Camdan Cama dizisi konusu ve oyuncu kadrosu!

Camdan Cama dizisi konusu ve oyuncu kadrosu!
Koronavirüs salgını dizi sektörünü sekteye uğratmış olsa da farklı platformlarda yeni işler başlıyor. Camdan Cama dizisi de bunlardan biri. İşte Camdan Cama konusu ve kadrosu!

Koronavirüs salgını sebebiyle birçok sektör iş yapamasa da bazı yapımcı ve oyuncular boş durmayıp yeni şeyler üretme peşinde. Televizyon dünyasından birçok isim, kendi imkanlarının el verdiği ölçüde, evlerinde çekimler yaparak, zor koşullarda dizi film üretmeye çalışıyor. Youtube platformunda yayınlanacak olan Camdan Cama dizisi de bunlardan biri. Gökhan Mete, Ayça Akoğlu Özyol, Zerrin Sümer, Gökçe Özyol gibi gibi sevilen oyuncular dizinin kadrosunda yer alıyor.

Camdan Cama'nın konusu nedir?

Dizinin hikayesinde, yalnız yaşayan yaşlı bir kadın ve yaşlı bir erkeğin hikayesi anlatılıyor. Karakterlerimizin ikisi de 65 yaş üstü. Nurdan Hanım (Zerrin Sümer) ve Muzaffer Bey (Gökhan Mete) 65 yaşın üzerinde oldukları için koronavirüs salgını sebebiyle dışarı çıkmaları yasaktır. Nurdan Hanım ve Muzaffer Bey yalnız yaşamaktadırlar. İnternette dolaştıkları bir gün birbirleriyle tanışırlar. Gel zaman git zaman tanışıklık samimiyete doğru yol alır. Çiftimiz bir birlerini merak ettikleri için buluşmaya karar verirler. Nurdan Hanım ve Muzaffer Bey buluşmaya karar verdikleri gün 65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağı gelir. Bütün planları ters yüz olur. Karakterlerimiz şimdi ne yapacaklar? Sokağa çıkmanın imkanı olmadığı için mecburen muhabbetlerine yine bilgisayar başından devam ederler. Camdan Cama internet dizisinin senaryosunu Ali Alper Erze yazıyor. Başarılı senarist daha önce, Emret Komutanım, Bir Kadın Bir Erkek, Hep Yek, Aynen Aynen, Sağ Sağlim gibi işlere de imza atmıştı.

Camdan Cama oyuncu kadrosu

Projenin oyuncuları Zerrin Sümer, Gökhan Mete ve Gökçe Özyol. Bu tanıdık simaların yanında bir karakterimiz daha var. Akça Akoğlu Özyol. Gökçe Özyol’un eşi olan Ayça Özyol’un ilk oyunculuk denemesi. Özyol çifti birlikte kamera karşına geçiyor ve dizide de karı koca rolündeler. İlk oyunculuk denemesi olması rağmen, Akça Özoğul işini samimi ve ciddi olarak yapıyor.

Zerrin Sümer kimdir?

Zerrin Sümer, 1945 İzmir Bergama doğumlu olan başarılı oyuncu 80'den fazla tiyatro oyununda bulunmuş ve bir çok tv yapımında yer almıştır.1996’da Yılmaz Erdoğan’n BKM oyuncuları arasına katılmıştır. Tatlı Kaçık, Yedi Kocalı Hürmüz, Oto Gargara, Bir Demet Tiyatro gibi sevilen bir çok tiyatro oyununun yanında, Züğürt Ağa, Karılar Koğuşu, Vizontele, Kardelen gibi bilindik sinema ve dizi projelerin de yer almıştır.

Gökhan Mete kimdir?

Camdan Cama dizisinde yer alan başrol oyuncularından biri Gökhan Mete'dir. 1945'te İstanbul’da doğan Gökhan Mete, 1963’te Bursa Halkevi tiyatro kolunda tiyatroya başladı. Mete'nin oynadığı başlıca tiyatro oyunları, Aile Şerefi, Kadınlar da Savaşı Yitirdi ve Ağrı Dağı Efsanesi'dir. Başlıca film ve dizileri ise; Neşeli Günler (sinema), Şalvar Davası (sinema), Kuruluş (dizi), Karadağlar (dizi) filmleridir.

Gökçe Özyol kimdir?

Gökçe Özyol; 1972  doğumlu olan Özyol, Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nin çizgi film ve animasyon bölümünde mezun oldu. En bilinen işleri, Kış Masalı, Nefes, 20 Dakika, Yahşi Cazibe, Flinta gibi sinema ve tv dizileridir.

13-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler