Can Nergis Yasak Elma’ya Veda Ediyor

Can Nergis Yasak Elma’ya Veda Ediyor
Fox Tv'de pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak elma dizisinde Mert karakterini canlandıran genç oyuncu Can Nergis önümüzdeki bölüm Yasak Elma’ya veda ediyor.

Fox Tv’nin dört sezondur pazartesi akşamları seyirciyle buluşan fenomen yapımlarından Yasak elma her hafta nefessiz izlenen bölümleriyle seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizi başladığı günden itibaren güç, iktidar, para ve hırs konularında etrafında dönen hikayelerle seyirci karşısına çıkıyor ve her hafta pazartesi akşamları özellikle kadın seyirci grubunu kendisine çekmeyi başarıyor. Dördüncü sezonunda olmasına karşın oldukça iyi bir reyting oranıyla yayınına devam eden dizide Şevval sam, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay, Eda Ece, Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu ve Can Nergis rol alıyor. Geçtiğimiz aylarda var olan hikayesini tümden değiştiren ve bunun için pek çok oyuncusuyla yollarını ayıran ve yeni hikayeye göre yeni oyuncularla anlaşan Yasak Elma’da zaman zaman hikayeye göre kadroya giren ya da kadrodan ayrılan oyuncular da yer alıyor. Dizide uzun süredir rol alan oyunculardan Mert karakterini canlandıran can Nergis’in de diziden ayrılacağı öğrenildi.

Mert Yasak Elma’dan Ayrılıyor!

Yasak Elma dizisi her hafta entrika dolu hikayeleri ile seyirciye farklı bir dizi seyrettiriyor. Öyle ki diziye giren her karakter bir şekilde kendisini bu entrikanın içinde buluyor ve bu döngünün bir parçası oluyor. Diziye geçtiğimiz sezon giren Mert karakteri de bu entrikadan nasibini yeterince aldı. Önceleri dizinin güçlü karakterlerinden şahika ile bir ilişki yaşamaya başlayan Mert daha sonra ise dizide en başından beri olan Zehra ile bir ilişki yaşamaya başladı. Zaman zaman holdingde güçlü konumlara gelen zaman zaman da güçlü karakterler tarafından kendi leyhleri için kullanılan Mert’in dizideki sonu da geldi. Genç oyuncu Can Nergis tarafından canlandırılan Mert önümüzdeki bölümde son kez seyirci karşısına çıkacak ve ardından Yasak elma’ya veda edecek.

Can Nergis Kimdir?

Halen Yasak Elma’da rol alan genç oyuncu Can Nergis 27 Mayıs 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimi için İngiltere’ye giden Can Nergis Türkiye’ye döndükten sonra oyunculuğa merak salmış ve bu yönde çalışmalara başlamıştır. İlk olarak Her Şeye Rağmen adlı yapımla seyirci karşısına çıkan oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Bunlardan bazıları şunlardır; Her Şeye Rağmen, Dila Hanım, Paşa Gönlüm, Maral, Arka sokaklar, Tatlı İntikam, Anne, Börü ve Yasak elma.

19-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar