Mustafa Ceceli en büyük korkusunu açıkladı

Mustafa Ceceli en büyük korkusunu açıkladı
Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli'den samimi açıklamalar geldi. Katıldığı programda konuşan Mustafa Ceceli en büyük korkusunu açıkladı. İşte Mustafa Ceceli'nin en korktuğu şey!

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli ünlü radyocu Emel Yalçın'ın programına konuk oldu. Yalçın sorularını samimi bir şekilde cevaplayan Mustafa Ceceli'nin en korktuğu durum da programda açığa çıktı. Youtube kanalı Milyon Tv'de Emel Yalçın'a konuk olan Ceceli yeni albümü, özel hayatı ve kendisiyle ilgili çok özel açıklamalarda bulundu. İzleyenlerin çok beğendiği programda Mustafa Ceceli en çok neden korktuğunu da söyledi. İşte Mustafa Ceceli'nin en korktuğu şey!

Mustafa Ceceli en çok neden korkuyor?

Yakışıklı şarkıcı Mustafa Ceceli uzun zamandır ekranlardan uzaktı. Eşi Selin İmer'le ABD'de tatil yapan Ceceli yeni şarkısı Dayanak ile sevenlerinin karşısına çıkmıştı. Milyon Tv'de soruları cevaplayan Ceceli, Emel Yalçın'ın sorduğu "En büyük korkun ne?" sorusuna şaşırtıcı bir cevap verdi. Ceceli en çok asansöre binmekten korktuğunu söyledi. Mustafa Ceceli asansör korkusu için, "Asansörden çok korkuyorum. Çok emin olduğum, bildiğim yerlerde asansöre biniyorum. 20 katlı binada göze alıp mecburen asansöre kullanıyorum. Bu konuda fobik biriyim" dedi.

Mustafa Ceceli: Hayatımı değiştiren insan Ozan Doğulu'dur

İş hayatı ve şarkıları hakkında da konuşan Mustafa Ceceli hayatını değiştiren insanın Ozan Doğulu olduğunu söyledi. Ceceli, "Benim ilk tanıştığım, çalıştığım… Üstelik bana kendi kardeşinin albümünde, "Dene bakalım, yap bakalım… Sen bize ne katacaksın" diyen ilk Ozan Abi'dir. Sonrasında Sezen Aksu'dur" ifadesini kullandı. Mustafa Ceceli Ozan Doğulu ve Sezen Aksu'dan çok şey öğrendiğini de anlattığı hatıralarla seyirciyle paylaştı. Ceceli, "her müzisyen 5 dakikalığına bile olsa Sezen Aksu'yla çalışmalı" diye konuştu. Seri soruları cevaplayan Mustafa Ceceli, başkalarının özel hayatı konusunda konuşmaktan nefret ettiğini belirtti.

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli 2 Kasım 1980 doğumlu. Ceceli sosyetik bir isim olan Selin İmer'le 2017 Temmuz ayında nikah masasına oturmuştu. Ünlü şarkıcı ve aranjör Mustafa Ceceli'nin ilk eşi Sinem Gedik'ten Arın adını verdiği bir çocuğu var. Mustafa Ceceli çok sayıda özel şarkıyla gönüllere hitap etmeye devam ediyor.

18-02-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar