Dilan Çiçek Deniz'den yeni proje müjdesi

Dilan Çiçek Deniz'den yeni proje müjdesi
Dilan Çiçek Deniz, yer aldığı Amadeus oyunu sonrasında sorulara cevap verdi. Amadeus" oyununda Constanze karakterini canlandıran oyuncudan yeni bir proje haberi geldi.

Yer aldığı Kusursuz Kiracı dizisiyle yıldızı parlayan Dilan Çiçek Deniz'den yeni proje müjdesi geldi. Aynı zamanda tiyatro sahnelerinde yer almaya başlayan güzel oyuncunun yeni projesi merak konusu oldu. Amadeus oyunuyla tiyatro severlerin karşısına çıkan Dilan Çiçek Deniz’in yeni projesi haberimizde. Şimdi ayrıntılar

Dilan Çiçek Deniz'den yeni proje müjdesi

Alev Alev ve Kusursuz Kiracı dizileriyle adından sıkça söz ettiren oyuncu Dilan Çiçek Deniz, yer aldığı Amadeus oyunu sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Amadeus" oyununun yeni sezonunda Constanze karakterini canlandıran oyuncudan yeni bir proje haberi geldi. Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre oyuncu, yeni bir proje için kamera karşısına çıkacağını söyleyen Dilan Çiçek, projesi hakkında detaylı bilgi vermedi. Son olarak Kusursuz Kiracı dizisinde rol alan Çiçek, "Amadeus" oyununun yeni sezonuyla ilk kez tiyatro sahnesine çıktı. Yönetmen Işıl Kasapoğlu rejisiyle yıllardır kapalı gişe oynayan, besteciler Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri’nin çatışmasını ele alan Amadeus oyununda Selçuk Yöntem, Tansu Biçer ve Dilan Çiçek Deniz rol alıyor.

Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

1995 Sivas doğumlu Dilan Çiçek, lise yıllarında tiyatro ile ilgilendi. 17 yaşındayken Liseler Arası Tiyatro Yarışması’nda oyunculuk ödülünü alan güzel yıldız, Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünde eğitim gördü. On beş yaşında “Güneşi Annem Sanırdım” adında şiir kitabı çıkaran Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasında ikinci oldu. Oyunculuk kariyerine Star TV dizisi “Tatlı Küçük Yalancılar” ile başlayan Çiçek, "Ebru" karakteriyle geniş hayran kitlesine ulaştı. Bir dönem mankenlik yapan genç oyuncu; Nike, Bizi Böyle Bilin", Garanti BBVA, Avon       ve Magnum reklamlarında oynadı.

Rol aldığı diziler

2015 - Tatlı Küçük Yalancılar

2015-2016 - Güneşin Kızları

2016-2017 - Bodrum Masalı

2017-2019 - Çukur         

2020 -Yarım Kalan Aşklar

2020- Yarına Tek Bilet   

2020-2021- Alev Alev

2022 - Kusursuz Kiracı

2022-     Kal          Defne

Sinema filmleri

2013      Balayı   

Yakında Aniden

Tiyatro

2022- Amadeus

13-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar