Can Yaman duygularını paylaştı

Can Yaman duygularını paylaştı
Çeşitli projeler için İtalya'da bulunan Can Yaman, seçkin bir topluluğun katıldığı gecede yaşadıklarını ve aldığı ödülü sevenleriyle paylaştı.

Yaptığı her şey olay olan tartışmaların odağındaki isim Can Yaman bir kez daha sosyal medyada gündem oldu.Dizi projeleri için İtalya'da bulunan ve yoğun sevgi gösterilerine maruz kalan Can Yaman kişisel sosyal medya hesabından duygularını sevenleriyle paylaştı

Can Yaman duygularını paylaştı

Filming Italy Best Movie Award kapsamında veriecek ödüller dün akşam sahiplerini buldu. Venedik'te gerçekleşen törende yer alan seçkin bir topluluk önünde ödülünü alan Can Yaman, o anı hayranalrıyla paylaştı. Uzun bir süredir İtalya'da bulunan ve iki dizi anlaşması yaparak reklam filmlerinde oynayan Can Yaman da "Yılın TV Karakteri" ödülüne layık görüldü. Dünyaca ünlü marka Dolce & Gabbana marka takımıyla törene gelen ve ilgi odağı olan Can Yaman'ı marka da sosyal medya hesabından paylaştı. 

Benim için büyük onurdu

Dünyaca ünlü marka Dolce & Gabbana'nın kendisine verdiği ödülü ve yapılan törenini paylaşmasıyla duygulanan Can Yaman da markanın yaptığı jeste karşılık verdi. Geceye ait görüntüleri sosyal medya hesabından duygularını şu cümlelerle anlattı: "Dün gece birçok yıldızla kırmızı halıda yürümek ve 78. Venedik Film Festivali'nde paha biçilemez bir ödülün verileceği ödül törenine katılmak benim için büyük bir onurdu. Buna ek olarak, yol boyunca eşlik ettiği için @dolcegabbana'ya çok teşekkür etmek istiyorum."

Can Yaman Kimdir?

Yugoslav kökenli Can Yaman, 1989 yılında İstanbul'da doğdu. Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümünü bitiren ve avukatlığa başlayan Can Yaman, kısa zaman sonra mesleğini bıraktı. Sırf hobi olsun diye oyunculuk dersleri alan Can Yaman, 2014 yılında Gönül İşleri dizisi ile kariyerine başladı. Son olarak Erkenci Kuş dizisinde rol alan oyuncu, dizi ve reklam projeleri için halen İtalya'da bulunuyor.

Rol aldığı diziler ve filmler:

2018 – Erkenci Kuş (Can Divit) (TV Dizisi)
2017 – Dolunay (Ferit) (TV Dizisi)
2016 – Hangimiz Sevmedk (Tarık) (TV Dizisi)
2015 – İnadına Aşk (Yalın Aras) (TV Dizisi)
2014 – Gönül İşleri (TV Dizisi)

07-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler