Son Yaz dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu

Son Yaz dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu
Ali Atay'ın savcı rolüyle yer aldığı ve geçen sezona damga vuran Son Yaz dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu ve ilk bölümünün tanıtımı beğeniyle izlendi.

Yayınladığı dizilerle reytinglerde başa oynayan Fox Tv dizisi Son Yaz'ın yeni sezon tarihi belli oldu. Yenilenen ve takviyelerle kadrosunu güçlendiren dizi için geri sayım başladı. İzleyici geçtiğimiz sezon beğenilerek izlenen Son Yaz’ın konusunu ve ne zaman başlayacağını merak ediyor. Ali Atay’ın dizisi olarak belleklerde yer edinen diziyle ilgili gelişmeler haberimizde. Şimdi detaylar

Son Yaz dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu

Adalet, aile ve insan ilişkilerinin sorgulandığı senaryosuyla dikkat çeken Son Yaz için geri sayım başladı. Dizilerin yeni sezon başlangıcı olan eylül ayında seyirciyle buluşacak olan dizinin tanıtımları hem kanalında hem de internette heyecan uyandırdı. O3 Medyanın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda usta yönetmen Burak Arlıel otururken Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç üçlüsü senaryoyu kaleme alıyor. Ali Atay’ın Savcı Selim Kara karakterini canlandırdığı dizide Alperen Duymaz, Akgün karakteriyle göz dolduruyor. Çeşme’de çekilen dizide başrolleri Alperen Duymaz, Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan ve Birce Akalay paylaşırken merakla beklenen 2. sezonunun yayın tarihi belli oldu.  Emre Karayel, Sinan Tuzcu, Şebnem Dönmez, Arif Pişkin, Sezer Avcı, Halil Babür, Yasemin Yazıcı, Erdem Şanlı, Yunus Narin, Ata Nedim Arman, Sarp İkiler ve Cengiz Okuyucu gibi isimlerin rol aldığı FOX’un iddialı dizisi 2. sezonuna 8 Eylül Cumartesi başlıyor.

Canan'ın ölümü herkesi etkiliyor

Geçtiğimiz sezon finaliyle çok konuşulan dizinin yeni bölümü yayınlandı ve çok ses getirdi. Şimdi dizi severler Canan’ın ölümü ile her biri ayrı dünyalara savrulan Akgün ve Kara ailesinin yaşayacaklarını dört gözle beklerken kadroya katılan yeni oyuncularıyla “Son Yaz” bu sezonda cumartesi akşamları yayınlanacak.

Son Yaz dizisi ne anlatıyor?

Savcı Selim Kara (Ali Atay) görevinden taviz vermeyen, gözü kara bir insandır. Suç dünyasının bir numaralı ismi Akgün (Alperen Duymaz) ise tehlikeli bir suç makinesidir. Avare bir hayat süren Akgün şaşırtacak derecede duygusal biridir. Savcı Selim ile yolları kesişen Akgün’ün hayatı değişmeye başlar. Hatta Savcı Selim, hayatını korumaya söz verdiği Akgün’ü ailesinin yanına Çeşme Adalet Sitesi’ne getirir. Evliliğini kurtarmak isteyen Selim aynı zamanda baş belası Akgün’ü de kurtarmak zorundadır. Selim, ailesi ve Akgün için, her şeyin devrileceği fırtınadan önceki “Son Yaz”dır. 

07-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler