Can Yaman Ekranlara Yeni Bir Diziyle mi Dönüyor?

Can Yaman Ekranlara Yeni Bir Diziyle mi Dönüyor?
Son zamanların en çok konuşulan oyuncularından Can Yaman hayranları bu habere çok sevinecek. Can Yaman ekranlara yeni bir diziyle mi dönüyor? İşte cevabı!

Can Yaman… Sosyal medya ve magazin dünyasında bir gün bile geçmiyor ki adı anılmasın, yazılmasın. Bu kimi zaman övgü dolu olsa da ne yazık ki son zamanlarda pekte olumlu yazılarda geçmiyor Can Yaman adı. Oysa başarılı oyuncu son oynadığı erkenci Kuş adlı yapımda oldukça başarılı bir performans ortaya koymuş ve Erkenci Kuş uzun bir süre ekranda kalarak başarısını kanıtlamıştı. Bu dizinin final yapmasıyla başka bir diziyle adı anılan Can Yaman bu dizinin iptal olmasıyla bir anda boşta kalmıştı. İşte ne olduysa bundan sonra olmuş ve oyuncu yaptığı bazı açıklarlarla bir anda kendini hedef tahtasında buluvermiş ve sıklıkla sosyal medya ve magazin dünyasında yer almaya başlamıştı. Oyuncu bu olumsuz havayı dağıtmak için fazla ortalarda görünmemeye çalışsa da yine de bu konuşmalar bitmemişti. Şimdilerde ise Can yaman’ın adı başka bir şekilde anılacak gibi görünüyor. İşte detaylar!

Can Yaman Ekranlara Dönüyor mu?

Başarılı oyuncu Can Yaman hakkında en çok konuşulan oyunculardan biri. İnadına Aşk, Hanginiz sevmedik, Dolunay, Erkenci Kuş gibi başarılı yapımlarda rol alan oyuncu şu sıralar yurt dışı programlarına ağırlık vermiş gibi görünüyor. Can Yaman geçtiğimiz günlerde bir tv programına katılmak için gittiği İtalya’da yine büyük bir hayran kitlesinin ilgisine maruz kaldı. Oyuncunun katıldığı tv programı için 54 bin EURO aldığı iddia edilirken programın sunucusunun geçtiğimiz günlerde yaşanan gelişmelere atıfta bulunarak “Can Yaman’a dokunabilirsiniz, sarılabilirsiniz” diyerek programı sunması dikkat çekti. Bu sırada başarılı oyuncunun yeni bir diziyle ekrana gelmeye hazırlandığı iddiaları da bir anda kulisleri hareketlendirdi.

Yeni Bir Dizi!

Başarılı oyuncu Can Yaman’ın Gold Film tarafından daha önce yapılacağı duyurulan Can Borcum adlı yapımın iptal olmasıyla Can yaman bir anda boşta kalmıştı. Aradan geçen zaman içinde Gold Film ve yapımcı Faruk Turgut’un yeni bir proje üzerinde çalıştıkları açıklanırken bu yapımda başrolde Can Yaman olacağının duyurulması bir anda kulislerde hareketlenmeye ve başarılı oyuncunun sevenlerinde de heyecana sebep oldu. İddialara göre Can Yaman senaryosu Aslı zengin tarafından kaleme alınan Bay Yanlış adlı dizide yer alacak. Tabi bu iddia. Bekleyip göreceğiz.

24-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar