Beklenen Oldu! Yasak Elma Final Yapıyor

Beklenen Oldu! Yasak Elma Final Yapıyor
Fox Tv ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen ve bu sezon dördüncü sezonunda olan Yasak Elma’nın mayıs ayı sonunda final yaparak ekranlara veda edeceği öğrenildi.

Fox Tv ekranlarında dört sezon boyunca pazartesi akşamları ekrana gelen ve seyircinin dört sezon boyunca heyecan ve merakla takip ettiği Yasak Elma için sonunda karar verildi. Daha önce bir sezon daha yayınlanacağı yönünde büyük beklentiler olan dizi için ne yazık ki final kararı alındı. Bu sezon başında oyuncu kadrosunun tamamına yakınını çıkararak yeni oyuncularla yeni bir hikaye başlatan ve yine aynı şekilde seyirciden büyük destek alan ve reytinglerinde herhangi bir düşüş yaşamayan dizi için yolun sonu göründü. Dört sezon boyunca entrika dolu bölümlerle, güç ve iktidar mücadelesinin her an her dakika yoğun bir şekilde yaşandığı ve özellikle kadın seyirci grubu tarafından heyecanla takip edilen dizi bitiyor.

Yasak Elma’da Yolun Sonu Göründü

Med Yapım tarafından Fox Tv için hazırlanan ve oyuncu kadrosunda Şevval Sam, Ada Ece, Nesrin Cavadzade, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Barış Kılıç gibi usta oyuncuların yer aldığı Yasak Elma için Fox Tv ve yapımcı şirket Med Yapım sonunda karar verdi. Bir sezon daha devam edeceği yönünki güçlü beklentilere karşın dizinin final yapması konusunda karar alındı. Yasak Elma pazartesi akşamlarına damga vururken aynı zamanda da dört sezon boyunca seyirciye keyifli anlar yaşattı. Ancak her güzel şey gibi bunun da sonu geldi ve dizi için final kararı alındı. Mayıs ayı sonu haziran ayı başı gibi final yapması beklenen dizinin biteceğini öğrenen pek çok seyirci ise ne yazık ki büyük üzüntü içine girdi. Fox Tv’de bir efsaneye dönüşen entrika dolu dizi Yasak Elma’nın bitişi ile bir devir de kapanmış oldu.

Şahika Ölüyor

Sn birkaç haftadır Yasak Elma’da başrol oyuncularından birinin öleceği ve diziden ayrılacağı söylentileri çıkmış ev son yayınlanan bölümde de bu silahlı baskınla gerçeğe dönüşmüştü. Ancak diziden kimin ayrışacağı tam olarak belli değildi. Sonunda dizden ayrılan başrol oyuncusunun Şahika karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade olduğu ortaya çıktı. Dizide güç ve iktidar için pek çok kötülük yapan ve hatta cinayet bile işleyen Şahika’nın ayrılmasıyla Ender de bu alanda rakipsiz kaldı.

30-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar