Can Yaman'a kadın hayranından şok suçlama: "Beni dövdü ve mekandan attırdı"

Can Yaman'a kadın hayranından şok suçlama: Beni dövdü ve mekandan attırdı
Can Yaman'a kadın hayranından şok suçlama! Skandallarla gündeme gelen Can Yaman, şimdi de kadın hayranını darp etmekle suçlanıyor.

Gün geçmesin ki Can Yaman, yine bir skandalla gündeme gelmesin. Son dönemde pek de hoş olmayan ifadeleriyle gündeme gelen Can Yaman, kadın hayranı tarafından skandal şeylerle suçlanıyor. Ünlü oyuncunun bir kadın hayranı, gece kulübünde Can Yaman tarafından darp edildiğini ve sonrasında mekandan attırıldığını iddia etti. İşte olayın tüm detayları sizlerle.

Can Yaman'a kadın hayranından şok suçlama!

Tüm bu suçmalar, Can Yaman'ın Çiğdem Gökaşan isimli bir kadın hayranına ait. Çiğdem Gökaşan, mekanda Can Yaman ile karşılaşınca oyuncuyla fotoğraf çektirmek istemiş. Fotoğraf çekildiği esnada Can Yaman, kendisine sarılan Çiğdem Gökaşan'dan rahatsız olmuş ve hayranının, omzundaki kolunu atarak hemen yanından uzaklaştırmış. Akşamın ilerleyen dakikalarında kadın, masasında eğlenirken telefonuyla video çekmeye başlamış. Kendisinin çekildiğini sanan Can Yaman ise güvenlik görevlilerini yanına çağırarak kadının mekandan atılmasını istemiş. Hemen ardından Gökaşan, Can Yaman'ın yanına giderek "Sizi biz ünlü ettik. Şimdi mekandan mı attırıyorsun?" ifadelerini kullanmış. Buna sinirlenen Can Yaman ise genç kadın hayranının kavradığı bileğini kıvırmış. Yaşanan bu olayın ardından kadın, karakola giderek ve Can Yaman'dan şikayetçi olmuş. Bu ihbarın sonrasında ise Can Yaman'a soruşturma açıldı. Ünlü oyuncu hakkındaki soruşturma hala devam ediyor.

Yapılan suçlamaların doğru ya da yalan olduğu henüz belli değil, soruşturma hala devam ediyor ancak Can Yaman'ın geçmişteki vukuatlarını göz önüne getirince bu suçlamaların gerçek olmasının kimseyi şaşırtmayacağını söyleyebiliriz.

Can Yaman'ın geçmişteki vukuatları

Hatırlayacaksınız Can Yaman, kadın oyuncular ve rol arkadaşlarıyla ilgili "libido" açıklaması yapmıştı. Bu açıklaması büyük tepki çekti. Bundan günler sonra ise yurtdışında yaptığı söyleşide kadın hayranına verdiği "arka oda" cevabıyla bir kez daha gündeme gelmiş ve haklı olarak tepkiler katlanarak artmıştı. Yaşanan bu olayların ardından Can Yaman, askerliğini yapmaya gitti. 28 günlük askerlik görevinden dönen Can Yaman, gözlerden uzak kalmayı tercih etti ve attığı adımlara da dikkat eder oldu. Öyle ki tepki çeken sözleri nedeniyle özür bile diledi. Ancak ünlü oyuncu bu kez öyle yenilir yutulur cinsten bir suçlamayla gündeme gelmedi.

03-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler