Can Yaman'ın günlük kazancı şaşırttı!

Can Yaman'ın günlük kazancı şaşırttı!
Star Tv'de yayınlanan Erkenci Kuş dizisinin sevilen oyuncusu Can Yaman, Selen Soyder ile mahkemelik olmuştu. Mahkemede Can Yaman'ın beyan ettiği aylık ücreti herkesi şaşırttı.

Star Tv’nin sevilen dizisi Erkenci Kuş’ta Demet Özdemir ile başrolleri paylaşan Can Yaman’ın günlük kazancını duydunuz mu? Can Yaman, 2 yıl önce dizi setinde rol arkadaşı Selen Soyder’e bardak fırlattığı ve hakaret ettiği suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Her şey buraya kadar doğal ilerlese de Can Yaman’ın mahkemede söylediği aylık kazancı herkesi çok şaşırttı.

Can Yaman Selen Soyder Kavgası!

Can Yaman ve Selen Soyder kavgası 2 yıl önce magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti. İkili 2016 yılında TRT 1 ekranlarında hayli sevilerek izlenen Hangimiz Sevmedik dizisinde kavga etmişlerdi. Altan Erkekli, Cengiz Bozkurt, Gül Onat, Bülent Şakrak’ı da rol adlığı dizide Selen Soyder ve Can Yaman başrolleri paylaşıyorlardı. İkili için her şey çok iyi giderken set arasında yaşanan küçük bir sorunu büyütüp büyük bir tartışmaya girmişlerdi. Hatta ikilinin birbirlerine bardak fırlattıkları ve hakaretler ettikleri de söyleniyordu. Bu tartışmayı yönetmen Metin Balekoğlu’nun araya girerek önlediği de söylenir. Bu tartışmadan çok etkilenen Selen Soyder, Can Yaman’dan korktuğu için sete koruma ile gelmeye başladığı dedikodusu da uzun süre yapılmıştı. Bu dedikodular sonucu Selen Soyder’in diziden ayrılmak yapımcıya başvurduğu bile iddia edilmişti.  Peki, bu kavga sonucu Can Yaman mahkemede aylık maaşını kaç lira gösterdi. Bu aylık maaşa çok şaşıracaksınız.

Can Yaman’ın günlük kazancı ne kadar?

Bildiğiniz gibi Can Yaman Star Tv’de yayınlanan Erkenci Kuş’un başrollerini Demet Özdemir ile paylaşıyor. Dizinin reytinglerde başarısı bu ikiliyi aranan oyunculardan yaptığı ortada. Bu kadar tanınan ve kaliteli projelerde yer alan oyuncuların bölüm ücretleri medyada sık sık karşımıza çıkıyor. Hatta bir bölümlük ücretiyle bir yıl geçinebilecek oyuncular bile var. Bu kadar ücretlerin fazla olduğu sektörde bakalım Can Yaman günlük ne kadar alıyor?

Beykoz 3. Asliye Mahkemesinde görülen davada tanıklar dinlendikten sonra sette bulunan kameralar izlendi. Mahkeme bu izlenimlerden sonra Can Yaman’ı suçlu buldu. Hakaretten 87 gün adli para cezası kesilen Can Yaman, mahkemede hakim karşısında günlük kazancının 90 TL olduğunu belirtti. Can Yaman, toplamda da Selen Soyder’e 7.830 lira ödeyecek.

29-03-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar