Can Yaman’ın Yeni Dizisi ve Partneri Belli Oldu!

Can Yaman’ın Yeni Dizisi ve Partneri Belli Oldu!
Adı her gün sosyal medya ve magazin dünyasında yer alan oyuncu Can Yaman’ın rol alacağı Bay yanlış adlı dizide Can Yaman’ın Partneri Belli oldu. İşte detaylar!

Televizyonlar yeni dizileri ekrana taşımaya devam ederken şimdiden yaz dizileri için de hazırlıklara başladı. Mayıs ortası Haziran başı gibi ekrana gelecek yaz dizileri için artık hazırlıkları daha da hızlandıran ve yapım şirketleri dizileri bir biri duyururken bu dizilerde rol alacak oyuncular da belli olmaya başladı. Daha çok romantik komedi ve komedi tarzında hazırlanan yaz dizilerinin oyuncu kadrosunda ise sezonda herhangi bir yapımda rol almayan ve dinlenmede olan oyuncular rol alıyor. Yaz sezonu için adı duyurulan ve hazırlıklarına başlanılan dizilerden biri de henüz yayıncı kanalı belli olmayan ve Gold Yapım tarafından hazırlanmaya başlayan Bay Yanlış adlı dizi. Dizinin hazırlıkları başlarken yapımda hakkında her gün bir haber çıkan ve sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden biri olan Can Yaman ve güzel oyuncu Özge Gürel olarak açıklandı. İşte detaylar!

Bay Yanlış’ta Can Yaman ve Özge Gürel Sürprizi!

Yaz sezonu için adı duyurulan ve hazıklıkları başlayan Bay yanlış adlı dizinin oyuncu kadrosu da belli olmaya başladı. Dizinin yayıncı kanalının henüz belli olmadığı öğrenildi. Dizi bir yaz dizisi olarak düşünülüyor. Romantik komedi tarzında olacak dizinin oyuncu kadrosunda ilk olarak hakkında uzun zamandır yazılar yazılan, yorumlar yapılan oyuncu Can Yaman olurken dizi de Can Yaman’a eşlik edecek kadın başrolün ise yıllar önce yine Can Yaman’ın Dolunay adlı dizide birlikte rol aldığı güzel oyuncu Özge Gürel olduğu açıklandı. İkilinin yıllar önce Dolunay adlı dizide oldukça başarılı olmuşlar ve seyirci tarafından da oldukça beğenilmişlerdi. Gold Film’in birbirini yakından tanıyan iki oyuncuyu bir araya getirerek şimdiden dizinin izlenmesine yatırım yaptıkları konuşulmaya başlandı.

Bay Yanlış!

Gold Film’in sahibi olan Faruk Turgut’un daha önce de çalıştığı ve Erkenci Kuş’la oldukça başarılı bir sezon geçirdikleri Can yaman’a bir dizi yapmak istediği uzun zamandır biliniyordu. Daha önce de birkaç sefer hikaye için konuşan ikili ne yazık ki projeyi belirsiz bir zamana ertelemişlerdi. Ve sonunda o zaman geldi. Gold Film tarafından hazırlıkları başlayan ve yaz sezonunda ekrana gelecek olan Bay yanlış adlı dizinin başrolünde Can Yaman rol alıyor. Can Yaman’a ise yıllar önce birlikte çalıştığı güzel oyuncu Özge Gürel eşlik edecek. İkilinin başrolünü oynayacağı romantik komedi dizisi Bay yanlış’ın ise yayın kanalı henüz belli değil. Diziyle ilgili gelişmeler olduğu takdirde sizlere bildirmeye devam edeceğiz.

12-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar