Bir Zamanlar Çukurova’da Flaş Ayrılık!

Bir Zamanlar Çukurova’da Flaş Ayrılık!
Atv'de Perşembe günleri yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova'da şok bir ayrılık haberi geldi. Dizide Hatip Ağa karakterini canlandıran Mehmet Topal’ın diziden ayrılacağı öğrenildi.

Atv ekranlarında iki sezondur yayınlanan ve Perşembe akşamlarının en çok seyredilen dizilerinden biri olan dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova son bölümlerde adeta heyecan kasırgası estiriyor. Dizi kaybettiği reytingleri ve sıralamayı Mucize Doktor’dan geri alabilmek için atak üstüne atak yaparken bu durum reytinglere de yansımaya başladı. Özellikle son bölümlerde dizide yaşananlar dizinin başka yapımlara yönelen seyircisini yeniden Bir Zamanlar Çukurova’ya çekmeye başladı. Demir ve Zuhal arasında yaşananların seyircide bıraktığı etki ve Yılmaz’ın yapacakları heyecanla takip edilirken öbür taraftan diziye yeni karakterler dahil olmaya başladı. Ayrıca dizide hikayesi biten ve etkili bir karakter olan Hatip Ağa’nın da diziden ayrılacağı açıklandı. Mehmet Polat’ın canlandırdığı Hatip Ağa dizide sinsi tavırlarıyla dikkat çekiyordu. İşte detaylar!

Bir Zamanlar Çukurova’da Şok Ayrılık!

Adana’da çekilen ve bir dönem dizisi olan Bir Zamanlar Çukurova Atv’nin başarılı yapımlarının başında geliyor. Dizi iki düşman aile ve yaşanan imkansız aşklar üzerine kurulurken özelikle son bölümler yapılan şaşırtıcı ataklarla dizinin reytingi belirgin bir şekilde yükselmeye başladı. Demir ve Zuhal arasında yaşananlar, Müjgan ve Yılmaz’ın durumu, Hünkar ve Fekeli arasında yaşananlar dizide heyecanı artırırken dizinin başarılı karakterlerinden Mehmet Polat’ın canlandırdığı Hatip Ağa karakterinin diziden ayrılacağının öğrenilmesi seyircide şok etkisi yarattı. Diziye geçtiğimiz günlerde katılan Nazan Kesal’in meydana getirdiği heyecan dizinin bir başka oyuncusunun ayrılacak olmasıyla bir anda şaşkınlığa yol açtı. Hatip Ağa karakteriyle dizide başarılı bir performans sergileyen Mehmet Polat’ın 59. Bölümle birlikte diziye veda edeceği öğrenildi.

Bir Zamanlar Çukurova’da Neler Oluyor?

İkinci sezonunda olan ve başarılı bir reyting grafiği ortaya koyan Bir Zamanlar Çukurova’da şok bir ayrılık yaşanıyor. Dizinin güçlü karakterlerinden Hatip Ağa karakterine hayat veren Mehmet Polat’ın diziden 59. Bölümde ayrılacağı öğrenildi. Ancak olaylar ve iddialar bununla bitmedi. Dizide set ortamında huzursuzluk yaşandığı iddiaları kulislerde konuşulurken şok bir iddia ise bir anda gündeme oturdu. Dizide iki sezondur başarılı bir performans sergileyen ve Hünkar Hanım karakterine hayat veren Vahide Perçin’in de diziden ayrılacağı iddiaları bir anda gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz sezon da benzer şekilde bir iddia ortaya atılmış ve yapımcı firma yaptığı bir açıklamayla bunu yalanlamıştı. Bakalım bu iddialar ne kadar doğru ve bundan sonra neler yaşanacak.

11-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar