Melek Baykal’ın Koronavirüs önlemi çok şaşırttı!

Melek Baykal’ın Koronavirüs önlemi çok şaşırttı!
Tüm dünyayı tehdit eden Coronavirüse karşı Melek Baykal’ın önlemi herkesi çok şaşırttı. Ünlü oyuncu Melek Baykal'ın farkındalık oluşturmak için virüse karşı aldıkları önlem neydi?

Tüm dünyayı tehdit eden küresel salgın Coronavirüse karşı Melek Baykal’ın önlemi herkesi çok şaşırttı. Ünlü oyuncu Melek Bakyal, yakın arkadaşı Sahrap Soysal ile beraber sosyal medya hesabından yayınladığı video ile koronavirüse karşı nasıl önlem alınacağı anlattı. Ünlü oyuncu Melek Baykal ve arkadaşı Soysal'ın farkındalık oluşturmak adına paylaştıkları video nasıl karşılandı, ikilinin virüse  karşı aldıkları önlem neydi, ayrıntılarıyla haberimizde.

Melek Baykal’ın Koronavirüs önlemi çok şaşırttı!

Aralık 2019 tarihinden beri dünyayı tehdit eden Corona virüsü kapımıza dayandı derken ilk vaka da görüldü. Tüm Dünyayı krize sokan ve 115 ülkede beş bine yakın ölüme sebep olan Coronavirüs kabusuna karşı yetkililer çeşitli tedbirler aldı, almaya da devam ediyor. Konu ile ilgili uzmanlar çeşitli tedbirler ileri sürerek salgının yayılmasınıa mani olmaya çalışıyor. Duyarlı sanatçılarımızdan Melek Baykal ve arkadaşı konu ile ilgili bir video çekerek instagram hesabından paylaştı. Coronavirüs tedbirlerini anlatan ikilinin Türk usulü öpüşmeden ve tokalaşmadan ilginç yollarla selamlaşma yöntemi dikkat çekti.

Canlitv olarak mikrofonlarımıza konuşan Melek Bakyal, yakın arkadaşı Sahrap Soysal ile beraber halkımızı uyarmak ve farkındalık oluşturmak için böyle bir yola başvurduklarını söyledi. İkilinin yakın temasla bulaştığı söylenen Corona virüsü için yanak yanağa öpüşmeden ve elle tokalaşmadan dirsek ve ayakla selamlaşma yöntemi dikkat çekti.

Aynen böyle yapıyoruz!

Melek Baykal, Sahrap Soysal ile sosyal medya hesabından paylaştıkları videonun altına not düşmeyi de ihmal etmedi. Baykal, çektiği videonun altına "Sevdiklerimiz ve sevenlerimiz aynen böyle yapıyoruz" yorumunu yaptı. Canlitv olarak bizler de takipçilerimize Coronavirüsün etkisi geçinceye dek, ellerini bolca ve sürekli olarak yıkamalarını, kalabalık ortamlardan uzak durmalarını, mekanlarını sık sık havalandırmalarını, tokalaşmadan, sarılmadan ve öpüşmeden selamlaşmalarını öneriyoruz.

Melek Baykal Kimdir?

1954 İstanbul doğumlu oyuncu Ankara Devlet Konservatuvarı mezunudur. Henüz 17 yaşındayken tiyatroya başlayan sanatçı, ilk oyununda 85 yaşında bir kadını canlandırdı. Ankara Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde çalışan Melek Baysal, Cennet Mahallesi'ndeki Pembe karakteriyle ekranların  aranan isim olmayı başardı. 2012 yılından beri Star TV'de kendi adını taşıyan kadın programını sunan Melek Baysal’a başarılar diliyoruz.

Rol aldığı tiyatro oyunları

Sokrates'in Son Gecesi

Yunus Emre

Tilki ile Üzüm

İstanbul Efendisi

Oynadığı diziler

Gönül Ferman Dinlemiyor

Akasya Durağı

Cennet Mahallesi

Pembe Erdağı 119 2004 - 2007

Hayat Bağları

Melek Apartmanı

Ferhunde Hanımlar

Deli Yürek Şaziment ? 1999

Tv Programları

Melek - 2012

13-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar