Can Yaman’ın Yeni Dizisinde Flaş Gelişme!

Can Yaman’ın Yeni Dizisinde Flaş Gelişme!
Yaz aylarında Star Tv’de ekrana gelmesi beklenen ve hazırlıkları Gold Film tarafından sürdürülen Bay Yanlış'ın yönetmen koltuğunda oturacak isim belli oldu. İşte detaylar!

Son olarak Erkenci Kuş’la ekranda olan ve daha sonra herhangi bir diziyle seyirci karşına çıkmayan ve ancak magazin gündeminden de düşmeyen başarılı oyuncu can Yaman’ın rol alacağı yeni dizi Bay Yanlış’la ilgili gelişmeler hızlanarak devam ediyor. Dizinin ülkemizde dizi ve bağlı sektörleri bir bir iptal ettirmesine rağmen hazırlıklarını sürdürmesi dikkatleri çekerken Gold Film’in çalışmaları daha da hızlandırdığı görülüyor. Son olarak dizinin senaristliğini Aslı zengin üstlenmiş ve dizinin bölümleri üzerinde çalışmalara başlamıştı. Dizinin bir yaz dizisi olacağı ve koronavirüse rağmen çekimlerin başlayacağı ve dizinin yaz ayarında ekrana geleceği bildirildi. Ayrıca diziyle ilgili son gelişme de filmi heyecanla bekleyenleri sevindirdi. İşte detaylar!

Bay Yanlış Tüm Hızıyla Hazırlanıyor!

Gold Film tarafından hazırlıkları tüm hızıyla süren ve yaz aylarında ekranda olması planlanan ve Can Yaman’ın başrolünde yer alacağı bay yanlış adlı dizinin tam olarak kesinleşmese de Star Tv’de yayınlanacağı öğrenilirken dizinin yönetmeni de belli oldu. Oyuncu kadrosu için internet üzerinden oyuncularla görüşmelerin sürdüğü dizide şu ana kadar Can Yaman ve Özge Gürel kesinleşmiş durumda. Ayrıca dizinin senaristliğini de Aslı Zengin’in yapacağı duyurulurken Gold Film yönetmen sorununu da çözmüş durumda. Gold Film tarafından yaz aylarında ekrana gelecek dizinin yönetmenliğine son olarak Ufak Tefek Cinayetler Dizisinde yönetmenlik yapan Deniz Yorulmazer’in getirildiği öğrenildi. Deniz Yorulmazer özellikle Ufak Tefek Cinayetler’de oldukça başarılı bir yönetmenlik ortaya koymuş ve dikkatleri çekmeyi başarmıştı. Bay yanlış’ın yönetmen sorununu da çözmesiyle hazırlıkların daha da hızlanacağı tahmin ediliyor.

Bay Yanlış Ne Zaman Çekime Başlıyor?

Koronavirüse rağmen hazırlıklarını sürdüren ve esinlikle yaz aylarında ekrana geleceği duyurulan Bay yanlış’ın hazırlıkları sürerken diziyle ilgili özellikle cast görüşmeleri de sürüyor. Yapımcı Şirket Gold Film tarafından internet üzerinden cast görüşmeleri yapılırken dizinin en geç Mayıs ayında sete inmesi ve çekimlere başlaması planlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Can Yaman ve Özge Gürel yer alırken dizinin konusunun da romantik komedi türünde olması bekleniyor. Yapımcı Faruk Turgut son olarak “Aşk mı? Mantık mı? İkisi arasında kalırsan hangisini seçersin? Biz kadınlar aşkı mı yanlış yaşıyoruz? Yanlış adamlara mı aşık oluyoruz” ifadeleriyle dizinin konusu hakkında duyuru da bulunmuştu. Yakın zamanda dizinin detaylı konusu hakkında da sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

06-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar