Canan Ergüder Meme Kanserine Yakalandı

Canan Ergüder Meme Kanserine Yakalandı
Menajerimi Ara dizisinin başarılı karakteri Feris'i canlandıran usta oyuncu Canan Ergüder'den kötü haber. Usta oyuncu meme kanserine yakalandığını açıkladı.

Şu sıralar rol aldığı Sar Tv ekranlarındaki Menajerimi Ara dizisinde Feris karakteriyle seyircinin karşısına çıkan ve seyirci tarafından çok sevilen başarılı ve usta oyuncu Canan Ergüder’den ne yazık ki kötü bir haber geldi. Magazin basını ve sosyal medyada yer alan haberler başarılı oyuncunun sevenlerini bir anda şoka uğratırken usta oyuncu Canan Ergüder de sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yazılanları ve haberleri doğruladı. Ünlü oyuncu meme kanserine yakalandığını açıkladı ve moralinin iyi olduğunu tedavisine başlanıldığını açıkladı. Seyirciyi ve usta oyuncunun sevenlerini büyük bir şoka uğratan haber magazin gündemine de damgasını vurdu. Evli ve bir çocuk annesi olan canan Ergüder’in tedavisine de hemen başlandığı öğrenildi.

Diziden Ayrıldı Tedavisine Başlandı

Star Tv ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen ve seyircinin çok sevdiği Menajerimi Ara dizisinde Feris karakteriyle seyirci karşısına çıkan ve usta oyunculuğu ile herkes tarafından çok sevilen ve takdir gören başarılı ve güzel oyuncu Canan Ergüder ne yazık ki çağımızın amansız hastalığı olarak bilinen kansere yakalandı. Kadınların en çok yakalandığı kanser türü olan meme kanseri teşhisi konulan başarılı oyuncunun tedavisine başlanıldığı öğrenilirken güzel oyuncunun rol aldığı Menajerimi Ara’ya ise veda ettiği belirtildi.

Sosyal Medya Hesabından Paylaştı

Başarılı oyuncu Canan Ergüder yaşanan süreçle ilgili olarak sevenlerini bilgilendirdi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan oyuncu “çok sevgili arkadaşlarım ve beni merak eden takipçilerim ve hayranlarım; Niyetim sizlere Menajerimi Ara’da oynayacağım son bölümde yazmaktı ama haberler size bundan önce ulaşmış bulundu. Evet sağlığımla ilgili haberler doğru. Yaklaşık 1,5 ay önce bana meme kanseri teşhisi konuldu. Bu fotoğraf ameliyatım sonrası Menajerimi Ara ekibine gönderdiğim fotoğraf. Size de aynısını gönderiyorum çünkü pozitif hissettiğim analardan bir tanesi. İnişli çıkışlı bir süreç olacak bu ama moralimi yüksek tutuyorum. Merak etmeyin iyileşeceğim. Tedavimin izin verdiği noktaya kadar çalışabileceğim son ana kadar çalışacağım. Bu da inşallah 3 bölüm daha olacak. Pandemi sürecinden geçtiğimiz için bu benim tercihimden maalesef ki daha erken bir vakit. Bu süreçte beni yalnız bırakmayan, her an destek olan canım aileme, canım Menajerimi Ara ekip arkadaşlarıma, Star Tv’ye ve elbette ne karar alırsam alayım hep arkamda olduğunu hissettiren Ay yapım’a çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Bizde başarılı oyuncuya çok geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve biran önce sağlığına kavuşarak tekrar setlere dönmesini temenni ediyoruz.

06-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar