Bir zamanlar Çukurova 57. Bölüm izle

Bir zamanlar Çukurova 57. Bölüm izle
Efsane dizi Bir zamanlar Çukurova 57. bölümüyle bu akşam ekranlarınızda olacak. Bir zamanlar Çukurova 57. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Beğeniyle izlenen Bir zamanlar Çukurova bu akşam yeni bölümüyle saat 20:00'da Atv ekranlarından sizlerle buluşuyor. Fekeli ve Hünkar'ın gizli sırları, Züleyha ve Yılmaz'ın yasak aşkı, Demir'in kararlılığı, Müjgan'ın çaresizliği ve Behice'nin hain planlarıyla entrikaya doyacağınız Bir zamanlar Çukurova bu hafta da çok konuşulacak. Sevilen dizi yeni bölümüyle yine zirveye oynuyor. Atv'de perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi olan Bir zamanlar Çukurova 57. bölümü izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Bir Zamanlar Çukurova yine çok heyecanlı

İki sezondur başarılı bir şekilde yayın hayatına devam eden sevilen dönem dizisi Bir zamanlar Çukurova her hafta akıcı senaryosuyla izleyiciyi ekrana çekmeyi başarıyor. Tims&B Production yapımcılığında çekilen Bir zamanlar Çukurova dizisi Adana'da yaşayan varlıklı bir ailenin serüvenini konu alıyor. Başarılı yönetmen Murat Saraçoğlu'nun yönetiminde çekilen dizinin oyuncu kadrosu da olduça başarılı oyunculardan oluşuyor. Vahide Perçin, Kerem Alışık, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Melike İpek Yalova, Sibel Taşçıoğlu, Selin Genç, Polen Emre, Mustafa Açılan, Serpil Tamur gibi isimlerin yer aldığı Bir zamanlar Çukurova bu akşam Atv ekranlarında sizlerle olacak.

Bir Zamanlar Çukurova 57. Bölümde neler olacak?

Adana'da çekilen ve dönem dizisi olarak çok beğenilen Bir Zamanlar Çukurova her bölümde izleyicinin takdirini kazanmayı başarıyor. İkinci sezonda  da iyi bir reyting oranı olan dizinin yeni bölümünde yine nefes kesen olaylar yaşanıyor. Çukurova'da yaşanan olaylar bir anda Demir ve Yılmaz'ı ortak haline dönüştürüyor. Ercüment davasında gönülsüzde olsa beraber hareket eden ikili için adeta kader ağlarını örüyor. Fekeli'nin öğrendiği bilgi iki aileyi birlikte hareket etmeye zorluyor. Bu duruma en çok karşı çıkan ise Müjgan oluyor. Müjgan Fekeli ve Behice'nin bütün nasihatlerine rağmen bu durumu kabullenmek istemiyor. Yılmaz'ın bu anlaşmayı kabulünün tek sebebinin Züleyha olduğunu iddia ediyor. Müjgan savaş kararı alıyor ve Hünkar ve Züleyha'nın karşısına dernek toplantısında da çıkıyor. Öte yandan Gülten için düğün hazılıkları yapılmaktadır. Gaffur ve Saniye'yi ise hayatlarının şoku beklemektedir. Heycan dolu Bir zamanlar Çukurova 57. Bölümü yukarıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler...

27-02-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar