Bir Zamanlar Çukurova 58. Bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 58. Bölüm izle
Bir Zamanlar Çukurova bu akşam yeni bölümüyle ekranlarınızda olacak. Heyecan dolu bir bölüm olacak Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha'nın hayatı tehlikede.

Bir Zamanlar Çukurova 58. bölümüyle bu akşam Atv ekranlarında olacak. Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yine sürükleyici bir bölümle herkesi ekrana bağlayacak. Adana'da çekilen ve iki sezondur büyük bir başarıyla yoluna devam eden Bir Zamanlar Çukurova'da Müjgan herkesin hayatını yeniden şekillendirecek bir bombayı konağa bırakmış oldu. Demir'i delirtecek bu bilgi, Züleyha'nın hayatını tehlikeye atıyor. Heyecan dolu sahnelerin yer alacağı Bir Zamanlar Çukurova 58. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz... Bir Zamanlar Çukurova 58. Bölüm izle!

Nefes kesen bir bölüm

Atv ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın çekimleri Adana'da yapılıyor. Bir dönem dizisi olan Bir Zamanlar Çukurova, kostüm ve mekanlarıyla da beğeni toplayan bir yapım. Murat Saraçoğlu'nun yönetmen koltuğunda olduğu dizi başarılı bir oyuncu kadrosuna sahip. Vahide Perçin, Kerem Alışık, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Melike İpek Yalova, Sibel Taşçıoğlu, Selin Genç, Polen Emre, Mustafa Açılan, Serpil Tamur gibi sevilen oyuncuların beğenilen performansı dizinin reytinglerine de yansıyor. Tims&B Production'ın yapımcılığını üstelendiği Bir Zamanlar Çukurova Atv ekranlarının en çok reyting alan yapılarından biri. Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Bir Zamanlar Çukurova 58. bölümüyle bu akşam Atv'de. Bir Zamanlar Çukurova 58. Bölüm izle!

Bir Zamanlar Çukurova 58. bölümde neler olacak?

Bir Zamanlar Çukurova 58. Bölüm heyecan dolu sahnelerle karşınızda olacak. Bu bölümde Müjgan konağa bomba gibi düşen bir olayı tezgahlamıştır. Yılmaz ve Züleyha'nın buluşmasını görüntüleyen ve kayıt altına alan Müjgan bu görüntüleri konağa gönderiyor. Kendiyle birlikte birçok kişinin hayatını mahvedecek bir olaya imza atan Müjgan oldukça kararlıdır. Konağa gelen paketten çıkan görüntüleri gören Demir ve Hünkar'ın nutku tutulur. Demir bu görüntüleri görünce çılgına döner ve Züleyha'yı zorla konaktan çıkararak aracına bindirir. Tüm konak olaya şahit olmuştur. Demir kimseyi dinlemez ve Züleyha ile birlikte otomobiliyle uzaklaşır. Hünkar Fekeli'den yardım ister. Yılmaz'da durumu öğrenince silahını alıp Demir'in peşine düşer. Fekeli ise hem Züleyha'yı bulmaya çalışır hem de Yılmaz'la Demir'in karşılaşmasını önlemeye çalışır. Behice ve Müjgan'ın da arası açılmıştır. Nefes kesecek bir bölümle bu akşam yayınlanacak Bir Zamanlar Çukurova 58. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz...

05-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar