Kuruluş Osman 13. Bölüm izle

Kuruluş Osman 13. Bölüm izle
Kuruluş Osman bu akşam yayınlanacağı yeni bölümüyle yine sizleri ekrana bağlayacak. Aksiyon dolu sahnelerle Kuruluş Osman 13. Bölüm bu akşam Atv'de.

Atv'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman bu akşam yeni bölümüyle sizlerle olacak. Osmanlı İmparatorluğu'nun kurucusu Osman Bey'in hayatının anlatıldığı Kuruluş Osman her hafta ilgiyle takip ediliyor. Reytingleri önde tamamlayan Kuruluş Osman'da Osman Bey'i Burak Özçivit canlandırıyor. TRT 1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olarak görülen Kuruluş Osman her hafta heyecan dolu sahneleriyle dikkat çekmeyi başarıyor. Kuruluş Osman 13. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Osman Bey'in mücadelesi anlatılıyor

Osman Bey'in Anadolu'ya gelmesi ve Türk boylarını bir araya toplayarak Osmanlı İmparatorluğu'nun temellerini atması anlatılan Kuruluş Osman'da sevilen oyuncular başarılı bir performans sergiliyor. Burak Özçivit'in Osman Bey olarak başkarakteri canlandırdığı Kuruluş Osman'da, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Saruhan Hünel, İsmail Hakkı, Tuğrul Çetiner, Ayşegül Günay, Alma Terzic, Açelya Özcan, Emel Dede, Buse Arslan, Aslıhan Karalar, Yaşar Aydınoğlu gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Bozdağ Film tarafından hazırlanan Kuruluş Osman her çarşamba saat 20:00'da Atv ekranlarında. Kuruluş Osman 13. Bölüm izle!

Kuruluş Osman 13. Bölüm heyecan dolu!

Kuruluş Osman 12. bölümde Oba halkına zulmeden Moğallara karşı Osman Bey'in mücadelesi analatılmıştı. Bala ve Bamsı isyan  başlatmış ve kendilerini kurtarması için Osman Bey'i beklemekteydiler. Balgay ise ele gerçirdiği obalarda Dündar'ı etkisiz hale getirmişti. Kuruluş Osman 13. Bölüm ise yine ihanet, çatışma ve acılarla dolu obaların durumunu anlatacak. Kayı obasından sürülen Osman Bey, Samsa Çavuş'un obasına gider fakat burada Samsa Çavuş'la tartışması iplerin koparılmasıyla sonuçlanır. Cengiz Han'ın emanetlerini ele geçiren Balgay ise gücüne güç katmıştır. Bu emanetleri tekrar ele geçirmeye çalışan Osman Bey Samsa Çavuş'un ihanetiyle sarsılır. Balgay ise Osman Bey'in zayıf noktasını farketmiş ve Bala Hatun'u hedefine koymuştur. Bamsı Bey ve Abdurrahman Gazi bu durumda nasıl bir yol izleyecek? Osman Bey'in gizemli ziyaretçisi kim?, Kayı Obası Osman Bey için ne düşünüyor? Bala hatun bıçalanıyor, kurtulabilecek mi? Tüm soruların cevabı ve daha fazlası, Kuruluş Osman 13. bölümde. İyi seyirler...

 

04-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar