Çarkıfelek sevenlerine müjde!

Çarkıfelek sevenlerine müjde!
Ekranların vazgeçilmez yarışma programı Çarkıfelek'ten izleyicilerini sevindiren haber geldi. Çarkıfelek programı artık..

Cem Davran'ın eşsiz sunumu ile ekranlara gelen Çarkıfelek'ten sevindiren haber geldi. Uzun bir aranın ardından yeniden izleyici karşısına çıkan Çarkıfelek ile ilgili yaşanan bu gelişme ne? İşte o haber..

ÇARKIFELEK ARTIK HER AKŞAM TV8'DE!

TV8 ekranlarında yeniden izleyiciyle buluşan efsanevi yarışma programı ‘Çarkıfelek’ sevenlerine müjdeyi verdi. Ekranların sevilen yüzü Cem Davran ve güzelliği ile göz dolduran sunucu Duygu Çakmak'ın sunumuyla tekrar hayat bulan yarışma programı büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Sezon arası veren dizi ve programların ardından boş kalan yayın akışları için harekete geçildi. Ve bundan ilk nasibini alan Çarkıfelek oldu. Sevilen yarışma programı, yaz sezonunun başlamasıyla birlikte artık hafta içi her gün ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Bu değişiklikle, 'Çarkıfelek' artık daha sık ve dolu dolu bölümlerle izleyicilerin karşısına çıkacak. 

Programın geri dönüşü, izleyiciler arasında büyük bir heyecan yaratmıştı. Cem Davran ve Duygu Çakmak'ın enerjik sunumuyla, yarışmacıların çekişmeli mücadelesi ve sürpriz ödüllerle dolu bölümleriyle 'Çarkıfelek', izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya devam edecek. Yeni yayın akışıyla hafta içi her gün TV8'de izleyicilerle buluşacak olan 'Çarkıfelek', her gün farklı heyecanlarla dolu bölümleriyle izleyicileri adeta ekran başına kilitleyecek.

Yarışmanın tekrar ekranlara dönmesiyle birlikte, izleyicilerin favori yarışmacılarına ve kazanan tahminlerine odaklanmaları için daha fazla fırsat olacak. Hafta içi her gün yayınlanacak olan 'Çarkıfelek', izleyicilere keyifli dakikalar yaşatacak?

Cem Davran Kimdir?

İstanbul'da 3 Mart 1964 tarihinde dünyaya gelen Türk oyuncu ve sunucu Muharrem Cem Davran, ailenin ikinci oğludur. Babası Mehmet Davran da uzun yıllar Şehir Tiyatroları'nda Aksesuar Şefi olarak görev yapmıştır. Eğitim hayatına Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü'nde başlayan Davran, buradan mezun olmuştur. Oyunculuğa dair ilk adımını 1976'da Türk Ticaret Bankası Çocuk Tiyatrosunda eğitim alarak atmıştır. Şehir Tiyatrolarında da üç seneye yakın Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır.

Rol Aldığı Film ve Diziler:

Yedikule Hayat Yokuşu, İzmir Çetesi, Bizim Okul, Deli Dolu, Çocuğun Var Derdin Var, Avrupa Yakası 6. Sezon, Ruhsar, Çılgın Sonbahar, Bir Kadın Bir Yaşam ve Kahpe Bizans gibi bir çok başarılı yapımda rol almıştır.

12-06-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler