Mehmet Ali Erbil Çarkıfelek ile yeniden ekranlarda! İşte yayın tarihi

Mehmet Ali Erbil Çarkıfelek ile yeniden ekranlarda! İşte yayın tarihi
Mehmet Ali Erbil Çarkıfelek ile yeniden ekranlarda! İşte yayın tarihi. Mehmet Ali ERbil hastalığı. Mehmet Ali Erbil yeni programı

Mehmet Ali Erbil yeniden ekranlara dönüyor. Mehmet Ali Erbil seyircisi ile buluşacak. Mehmet Ali Erbil Çarkıfelek ile yeniden ekranlarda! İşte yayın tarihi Mehmet Ali Erbil hastalığı nedir? Mehmet Ali Erbil yemi programı. Çarkıfelek ne zaman? Çarkıfelek hangi kanalda? Mehmet Ali Erbil kimdir?

Mehmet Ali Erbil Çarkıfelek ile yeniden ekranlarda! İşte yayın tarihi

Ekranların sevilen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil yeniden ekranlarda olacak. Uzun süredir hastalığı nedeni ile ekranlara ara veren Mehmet Ali Erbil, çok yakında yeni programı ile ekranlara gelecek. Eğlenceli programları ile herkesin gönlünü kazanmış ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, sosyal medya hesabından müjdeyi verdi. Çok yakında Çarkıfelek programı ile ekranlara geleceği haberini veren Mehmet Ali Erbil, yayın tarihini de verdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Mehmet Ali Erbil, Çarkıfelek programında bir sahne paylaşarak 'Hayırlı Cumalar' gönderimi paylaştı. Ardından yeni programı ile ilgili açıklama yapan Mehmet Ali Erbil, 'Gözlemlediğim kadarıyla halkımızın eskisine oranla çok daha fazla gülmeye ihtiyacı var. Bir aksilik olmazsa haziran ayı gibi ya da Kurban Bayramı'nda, sürpriz bir kanalla sevenlerimle buluşmayı umut ediyorum, bende onları çok özledim' dedi. 

Ünlü şovmenin Haziran ayından sonra yeniden Çarkıfelek ile ekranlarda olacağını öğrendik. Ancak programın hangi kanalda yer alacağı henüz belli değil. Programın hangi kanalda yayınlanacağı belli olduğunda sizlerle paylaşacağız.

Mehmet Ali Erbil kimdir? 
8 Şubat 1957 yılında dünyaya gelen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, İstanbul doğumludur. Eğitimini Ankara Devlet Konservatuarı'nda tamamlayan Mehmet Ali Erbil, tiyatro çalışmalarının ardından ilk olarak Trt 1 kanalında Metronom adlı programı sunmuştur. Uyanıklar Dünyası adlı filmde rol alarak büyük ilgi toplayan Mehmet Ali Erbil, daha sonra Ya Şundadır ya Bunda adlı programı sunmuştur. Aşkım Aşkım dizisinde rol aldıktan sonra Çarkıfelek adlı programı sunmaya başlayan Mehmet Ali Erbil, 2020 yılında yaşadığı rahatsızlıklar nedeniyle ekranlar ara vermek zorunda kalmıştır. Tedavisinin ardından sağlığına kavuşan Mehmet Ali Erbil ekranlara döneceğinin müjdesini vermişti. Günümüzde ise Çarkıfelek programını tekrardan sunmak için hazırlıklara devam ediyor. 

08-05-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar