Çarşamba Reyting Sonuçları (4 Kasım 2020)

Çarşamba Reyting Sonuçları (4 Kasım 2020)
Çarşamba reyting sonuçları belli oldu. 4 Kasım 2020 tarihinde Sadakatsiz, Sen Çal Kapımı, Kuruluş Osman ve Doğduğun Ev Kaderindir rekabeti nasıl sonuçlandı?

4 Kasım 2020 Çarşamba reyting sonuçları elimize ulaştı. Benim Adım Melek, Doğduğun Ev Kaderindir, Kuruluş Osman, Sadakatsiz ve Sen Çal Kapımı dizilerinin yeni bölümleriyle izleyiciyle buluştuğu günde Show TV dizisi Şeref Sözü final yaparak ekranlara veda etti. Birbirinden iddialı altı yapımın ekrana geldiği Çarşamba günü izleyicinin tercihi ne oldu?

TOTAL İLK 10 SIRALAMA

Total'de günü birinci sırada tamamlayan dizi Kuruluş Osman oldu. Haftalardır Kanal D'nin yeni popüler dizisi Sadakatsiz ile kıyasıya mücadele veren Kuruluş Osman zirveye adını yazdırmayı bildi.

Kanal D dizisi Sadakatsiz günü ikinci sırada tamamlarken prime time dizileri arasında ilk 10'a girmeyi başaran diğer iki dizi dokuzuncu sırada yer alan Sen Çal Kapımı ve günü onuncu sırada tamamlayan Doğduğun Ev Kaderindir oldu.

1 KURULUS OSMAN ATV
2 SADAKATSIZ KANAL D
3 KURULUS OSMAN (OZET) ATV
4 SADAKATSIZ (OZET) KANAL D
5 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
6 ESRA EROL'DA ATV
7 SHOW ANA HABER SHOW TV
8 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
9 SEN CAL KAPIMI FOX
10 DOGDUGUN EV KADERINDIR TV8

AB İLK 10 SIRALAMA

AB'de ise zirvede yine Sadakatsiz ve Kuruluş Osman mücadelesi yaşandı. Total'de birinciliği Kuruluş Osman'a kaptıran Sadakatsiz AB'de zirvede yer almayı bildi. Kuruluş Osman ise ikinci sırada konumlandı.

Prime Time yani 20.00 ile 22.59 saatleri arasında yayınlanan diğer diziler Sen Çal Kapımı yedinci, Doğduğun Ev Kaderindir sekizinci ve Benim Adım Melek dizisi onuncu sırada yer aldı.

1 SADAKATSIZ KANAL D
2 KURULUS OSMAN ATV
3 SADAKATSIZ (OZET) KANAL D
4 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
5 KURULUS OSMAN (OZET) ATV
6 HAVA DURUMU KANAL D
7 SEN CAL KAPIMI FOX
8 DOGDUGUN EV KADERINDIR TV8
9 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
10 BENIM ADIM MELEK TRT 1

Not: 4 Kasım 2020 Çarşamba reyting sonuçlarının ilk 100 sıralamasını ve izlenme oranlarını ölçümleme şirketi TİAK'ın aldığı karar doğrultusunda sizlerle paylaşamıyoruz.

05-11-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler