Çatı Katı Aşk 5. Bölüm İzle

Çatı Katı Aşk 5. Bölüm İzle
Çatı Katı Aşk 5. Bölüm İzle! Kanal D'de 6 Ağustos Perşembe akşamı yeni bölümüyle yayınlanan Çatı Katı Aşk'ı tek part izlemek için detaylar haberimizde!

Kanal D'nin yaz sezonunda yayın aldığı Çatı Katı Aşk dizisi 6 Ağustos Perşembe akşamı 5. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni yayınlanan bölümünde Saadet Hanım'ın Ateş ve Yasemin'i çatı katından çıkarmak için hayata geçirdiği plan işlenecek. İzleyenlerin yine eğlenceli dakikalar geçireceği bölümü izlemek isteyen izleyiciler arama motorlarında 'Çatı Katı Aşk 5. Bölüm izle' araması gerçekleştiriyorlar. Dizinin yayınlanan son bölümünü tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilir yeni bölüm özetine haberin devamında ulaşabilirsiniz.

ÇATI KATI AŞK 5. BÖLÜM

Yayınlanan bölümleriyle izleyiciden geçer not almayı başaran Çatı Katı Aşk dizisi 6 Ağustos Perşembe akşamı 5. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümüne aşağıdaki bağlantı üzerinden veya kanald.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.

Çatı Katı Aşk 3. Bölüm izle

ÇATI KATI AŞK 5. BÖLÜM ÖZETİ

Ateş ve Yasemin'e bir türlü içi kaynamayan Saadet Hanım ikiliyi çatı katından çıkarabilmek için yeni planları hayata geçirir. Oğlu Celal'i ikiliyi evden çıkarması konusunda her fırsatta doldurmayı başaran Saadet hanım'ın yeni planı ise Demir veya Ayşen'i görürü usulü ile evlendirip çatı katına yerleştirmektir.

Saadet Hanım'ın planlarına göre Ayşen veya Demir evlenip çatı katına yerleşirse Yılmaz Ailesi Ateş ve Yasemin'den kurtulacaktır. Saadet Hanım'ın yeni planı aile içinde hızla duyulur. Ayşen'e görücü geleceğini öğrenen büyük üzüntü yaşarken anneannesinin planına en büyük tepkiyi veren isim Demir olacaktır.

Çatı Katı Aşk 3. Bölüm Galeri

ÇATI KATI AŞK OYUNCULARI

Mia Yapım tarafından Kanal D için hazırlanan Çatı Katı Aşk dizisinde Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı, Nilay Deniz, Renan Bilek, Tülay Günal, Beda Ener, Pelin Öztekin, Bülent Seyran, Burak Tamdoğan ve Ebru Aykaç gibi isimler yer alıyor.  Saygın Delibaş ve Fethi Kantarcı'nın senaryosunu kalame aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Barış Yöş oturuyor.

Yaz aylarında bol bol Kanal D ekranlarında göreceğimiz Çatı Katı Aşk dizisi her Perşembe akşamı saat 20:00'da yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkıyor.

06-08-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar