Alparslan Özmol'un acı günü!

Alparslan Özmol'un acı günü!
Çaycı Hüseyin’ karakteriyle hafızalara kazınan Alparslan Özmol babasını kaybetti. Çaylarrrrr repliğiyle geniş hayran kitlesi kazanan ünlü oyuncu, hayatının en acı gününü yaşadı.

Türkiye'nin en uzun soluklu dizilerinden olan Çocuklar Duymasın dizisinde Çaycı Hüseyin olarak fenomen olan Alparslan Özmol hayatının en acı günlerinden birini yaşadı. Daha öncede sosyal medyada defalarca öldü söylentileri yayılan Alpaslan Özmol'un babası yoğun bakımdaki mücadelesini kaybetti. Şimdi detaylar

Alparslan Özmol'un acı günü!

MinT Motion Pictures tarafından hazırlanan ve 2002-2019 yılları arasında yayımlanan aile ve durum komedisi Çocuklar Duymasın dizisi sektöre fenomen oyuncular kazandırdı. Bunlardan biri de ‘Çaycı Hüseyin’ karakteriyle hafızalara kazınan Alparslan Özmol idi. Çaylarrrrr repliğiyle geniş hayran kitlesi kazanan ünlü oyuncu, hayatının en acı gününü yaşadı. Sık sık sosyal medyada ölüm haberleri çıkan Alparslan Özmol'un babası Coşkun Özmol yaşlılığa bağlı sebepler nedeniyle 87 yaşında hayatını kaybetti. Coşkun Özmol, yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle bir süredir yoğun bakımdaydı. 

Allah herkesten razı olsun!

Akşam Gazetesi'nden Yasemin İlan'ın verdiği habere göre ölüm haberini duyuran Alparslan Özmol, babasının ölüm haberini şu cümlelerle duyurdu: "Gemlik'te yaşayan babam 21 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyordu. Nefes darlığı sorunu vardı. Bugün sabah saat 05.00'da vefat ettiği haberini aldım, yola çıktım Gemlik'e gidiyorum. Acım tarifsiz, arayan aramayan acımı paylaşan tüm dostlarıma şükranlarımı sunuyorum. Allah herkesten razı olsun, zor günümde yanımda olduğunuz için teşekkür ediyorum" 

"Adamı Hasta Etme" lafı babama aitti

Alpaslan Özmol, 21 günlük hayat mücadelesini kaybeden babasının cenazesinin yarın öğle namazı sonrası Gemlik Merkez Camii'den kaldırılacağını belirterek babasıyla olan bir anısını anlattı. Çocukluğu Almanya'da geçen Özmol repliğin hikayesini şöyle dile getirdi: "Çok sevilen "Adamı hasta etme" lafı babama aittir. Ben çocukken, o arkadaşlarıyla oturur sohbet ederken, ben yaramazlık yapınca bana dönüp, 'Adamı hasta etme' derdi. Ben bunu senaryoya doğaçlama ekledim. Bir de 'çaylarrrrrr' repliğinin sonundaki 5 tane R bana ait. Dizide Selami'ye çay götürürken odaya girince masasına gidene kadar birkaç adım atmam gerekiyordu bende o süre boş geçmesin diye R'lere bastırdım çaylarrrrr böyle çıktı."

Hayatını kaybeden Coşkun Özmol'a Cenabı Haktan rahmet, Alpaslan Özmol'a baş sağlığı diliyoruz.

14-10-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar