Cem Özer'in Hangi Karaktere Hayat Vereceği Belli Oldu

Cem Özer'in Hangi Karaktere Hayat Vereceği Belli Oldu
Türk Sinema ve dizi sektöründe pek çok yapıma imza atan ve son olarak Payitaht Abdülhamid adlı yapımda rol alan Cem Özer ekranlara geri dönüyor.

Televizyon dizilerinin ve sinema filmlerinin sevilen ve aranılan oyuncularından biri ola ve uzun yıllar boyunca sektörde yer alan ünlü oyuncu Cem Özer uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara dönüyor. Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde rol alan Cem Özer bu dizideki performansıyla adından sıkça söz ettirmişti. Dizinin ardından setlerden uzak kalan başarılı ve usta oyuncu uzun bir aranın ardından yeniden setlere dönüyor. Bir döneme damgasını vuran isimlerden biri olan ünlü isim iddialı bir kadronun rol alacağı bir dizi ile yine adından söz ettirecek. Ünlü oyuncu Cem Özer’in yeni dönemde yayına başlayacak olan TRT Dijital için hazırlanacak Süper Kahramanlar adlı projeyle ekranlara döneceği öğrenildi.

Süper Kahramanlar

Türkiye’de pek çok yerli ve yabancı internet yayın platformu bulunuyor. Hala da bazı platformların yayın hazırlığı yaptığı ülkemizde TRT’de bir platform için hazırlıklarının sonuna geldi. TRT Dijital adını taşıyan platformun çok yakında yayına başlaması bekleniyor. Şimdiden pek çok yapım şirketi ile içerik anlaşması imzalayan ve orijinal içeriklerin hazırlandığı platformda yer alacak Süper Kahramanlar adlı proje ise oldukça iddialı. Bir döneme damgasını vuran ve bugüne kadar pek çok projede yer alan ünlü isim Cem Özer’in yer alacağı Süper Kahramanlar fantastik türde bir yapım olacak. Ezel Akay ve Kerem Çakıroğlu’nun yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin oyuncu kadrosunda Cem Özer’in yanı sıra, Aslı Sümen ve Batuhan Bayar’da yer alacak. Cast çalışmalarının devam ettiği dizinin çok yakında sete çıkması bekleniyor.

Cem Özer Kimdir?

Bugüne kadar pek çok dizi ve sinema filminde rol alan usta oyuncu Cem Özer 5 Ekim 1959 yılında Kahramanmaraş’ta dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa ve televizyonculuğa yönelen Cem Özer bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Ünlü ismin yer aldığı yapımlar arasında, Payitaht Abdülhamit, Tatlı Şeyler, O Hayat Benim, Propaganda 2, Sen Benimsin, Buyur Burdan Aç, Acayip Hikayeler, Adem’inn Trenleri, Bir İhtimal Daha Var, Masum Değiliz, Melekler Adası, Neredesin Firuze, Ölüm Peşimizde, Aşkın Dağlarda Gezer, Berlin İn Berlin, Varyemez, Hanım, Hababam Sınıfı Güle Güle ve daha pek çok yapım bulunmaktadır.

23-08-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar