Payitaht Abdülhamid'e dört bomba transfer birden!

Payitaht Abdülhamid'e dört bomba transfer birden!
TRT 1'in reyting rekortmeni yapımlarından biri olan Payitaht Abdülhamid bomba transferlerle gündemde. İşte, Payitaht Abdülhamid'e dört bomba transfer!

Osmanlı İmparatorluğu'nun son dönemi olan Sultan Abdülhamid dönemini ekrana taşıyan Payitaht Abdülhamid dizisi TRT 1 ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olmayı sürdürüyor. Dönemi ve Payitaht'ta yaşanan olayları yeni bir yorumla günümüze aktaran dizinin oyuncu kadrosuna yeni katılan 4 isim ise çok konuşulacak. Reyting rekortmeni dizi Payitaht Abdülhamid'e yeni bir hareket kazandıracak dört isim başarılı oyunculuklarıyla tanınan Cem Özer, Burç Kümbetlioğlu, Faik Ergin ve Tuğçe Kumral. Tv100'den Birsen Altıntaş'ın haberine göre, Cem Özer "William Hechler", Burç Kümbetlioğlu "Albay Albert Goldshmit", Faik Ergin "Robert" ve Tuğçe Kumral "Zekiye Sultan"a karakterlerini canlandıracak. Dört sezondur istikrarlı bir başarı sergileyen Payitaht Abdülhamid'e katılan bu dört isim diziye yenilik ve hareket katacak. Sevilen dizi Payitaht Abdülhamid Cuma akşamları saat 20:00'da TRT 1 ekranlarından seyirciyle buluşuyor. Payitaht Abdülhamid bu akşam 108. bölümüyle sizlerle olacak.

Cem Özer kimdir?

Payitaht'a katılan dört bomba ismi yakından tanımak için küçük bir derleme yaptık. İlk olarak sevilen oyuncu Cem Özer kimdir? yakından bakalım... Cem Özer, 5 Ekim 1959'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne başladı fakat buradaki eğitimini tamamlamadı. Dostlar Tiyatrosu'nda bir süre çalıştı. Daha sonra talkshow programlarıyla ünlendi. Laf Lafı Açıyor programını 1991 yılında yapan Özer bu programla tanındı. Sinema ve tiyatro projelerinde yer alan Özer uzun bir aradan sonra Payitaht Abdülhamid dizisinde yer alacak.

Tuğçe Kumral kimdir?

Güzel oyuncu Tuğçe Kumral, 19 Mart 1983 İzmir'de doğdu. 9 Eylül Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun olan Kumral, ilk oyunculuk tecrübesini Gönülçelen adlı diziyle kazandı. Herşeye Rağmen, Eski Şehir, Yasak ve Asla Vazgeçmem dizilerinde oyunculuk yapan Kumral Star Tv'de yayınlanan Erkenci Kuş dizisindeki Deren karakteriyle akıllarda yer etti.

Burç Kümbetlioğlu kimdir?

Burç Kümbetlioğlu 14 Eylül 1980'de Sivas'ta doğdu. Üniversite eğitimini Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Maliye Bölümü’nde tamamlayan Kümbetlioğlu, oyunculuk dersleri almaya başladı. İlk profesyonel oyunculuk tecrübesini 2009 yılında yayınlanan Hanımın Çiftliği dizisinde kazanan Kümbetlioğlu, Eve Dönüş, Milat, Çırağan Baskını, Aramızda Kalsın, Böyle Bitmesin, Veda, Sen de Gitme ve Anneler ve Kızları dizilerinde yer aldı. Kümbetlioğlu, 2017 yılında ise Fox Tv'de yayınlanan Savaşçı dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Faik Ergin kimdir?

Faik Ergin 16 şubat 1978'de İskenderun'da doğdu. Yakışıklı oyuncu Ergin 2000 yılında Türkiye'nin En İyi Modeli ve Dünyanın En İyi Modeli yarışmalarını kazandı. Modellik ve oyunculuk yapan Ergin, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği mezunudur. Sinema ve televizyon yapımlarında yer alan Ergin, Genco, Küçük Ağa, Gümüş gibi başarılı dizilerde yer aldı.

 

14-02-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar