Çukur’da üzen ayrılık

Çukur’da üzen ayrılık
Karaca ile yeni bir hayat düşleyen Celasun’un ölümü Çukurseverleri kahretmişti. Show TV’nin uzun soluklu dizisi Çukur'da bir ayrılık daha sırada.

Pazartesi günleri yayınlanan fenomen dizi Çukur'da peş peşe ayrılıklar yaşandı. Kubilay Aka’nın vedasından sonra sevilen bir karakter daha senaryo gereği diziye veda ediyor. Çukurseverleri üzen ayrılık haberimizde. Şimdi detaylar

Çukur’da üzen ayrılık

Verdiği haberlerle gündem oluşturan TV 100'de yer alan habere göre; Karaca ile yeni bir hayat düşleyen Celasun’un ölümü Çukurseverleri kahretmişti. 4. sezonunda da reytinglere damga vuran Show TV’nin uzun soluklu dizisi Çukur'da peş peşe ayrılık yaşanıyor. Dizi severler Celasun karakterini canlandıran Kubilay Aka’nın vedasına henüz alışamamışlardı ki sevilen Karaca karakteri de senaryo gereği diziden ayrıldı. Özellikle geniş bir hayran kitlesine sahip Kubilay Aka'nın diziden ayrılmasının ardından yaşanan bu ayrılığın diziyi nasıl etkileyeceğini önümüzdeki bölümlerde göreceğiz.

Gençlerin Sevdiği İsim

Önümüzdeki mayıs ayının sonunda final yapması düşünülen Çukur dizisi kan kaybetmeye devam ediyor. Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Perihan Savaş, Damla Sönmez’in başrol oynadığı Çukur dizisinde başından beri hikayede yer alan Karaca karakterinin de senaryo gereği öleceği ortaya çıktı. Final öncesinde yaşanacak bu veda ile oyunculuğu ile sosyal medyada da çok konuşulan, büyük bir hayran kitlesi edinen Ece Yaşar da diziye veda edecek.

Çukur son bölümde neler oldu?

Harekete geçen Yamaç, Vartolu ile karşı karşıya gelir ancak geri adım atmaz. Saldırıya uğrayan Celasun ölür. Bunun üzerine Amca ve Vartolu’nun arasındaki mücadele alevlenir. Asıl mücadele, Koçovalılar‘ın öğreneceği gerçekle başlayacaktır.

Ece Yaşar Kimdir?

1994 Ankara doğumlu Ece Yaşar, Ankara Üniversitesi Dil Tarih-Coğrafya Fakültesi Oyunculuk bölümü mezunudur. Star Tv ekranlarında yayınlanan dizi Kara Sevda dizisiyle oyunculuk kariyerine adım atan Ece Yaşar, Eda karakteri ile tanındı. Oyunculuğun yanı sıra yönetmen asistanlığı ve reklamlarda seslendirmeler de yapan Ece Yaşar aynı zamanda tiyatro oyunlarında görev yapmaktadır. Canlitv platformu olarak genç oyuncuya bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz.

Rol Aldığı Bazı Yapımlar

2017 Hayvan Çiftliği / Tiyatro      

2021 Ölüm Zamanı (TV Dizisi)

2018 Direniş Karatay (Sinema Filmi)

2017 - Çukur (TV Dizisi)

2015 Kara Sevda (Tv dizisi)

10-04-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar