Cem Yılmaz Eski Eşine Dava açtı

Cem Yılmaz Eski Eşine Dava açtı
Ünlü oyuncu ve komedyen Cem Yılmaz eski eşi Ahu Yağtu’yu mahkemeye vererek ödediği 10 Bin dolar nafakanın düşürülmesini talep etti.

Ünlü isimlerin yaşadığı şartlar ve dünya normal insanlar gibi değil hiç şüphesiz. Ünlüler yaşadıkları hayatla her zaman gündem ve göz önünde olurken sık sık yaladıkları hayat ve olaylar da gündeme geliyor. Haliyle de her hareketleri olay haber oluyor. Evlenen ve çocuk sahibi olup boşanan her çiftten maddi durumu olan kişi çocuğu için sağlık ve eğitim masrafları adı altında eşlerine aylık nafaka ödüyor. Bu miktar kişinin gelirine ve yaşam şatlarına göre değişiyor. Ünlüler dünyasında da zaman zaman bu nafaka olayları haber oluyor ve gündeme gelebiliyor. Çoğu zamanda anlaşmazlık olarak haber oluyor. Magazin dünyasında hemen her gün bir şekilde gündem olan ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz’da bugünlerde eski eşi Ahu Yağtu ile bu sebeple sıkıntılı günler yaşıyor. Ünlü isim Cem Yılmaz eski eşi Ahu Yağtu’ya ödediği aylık 10 bin dolar nafakanın düşürülmesi için mahkemeye başvurdu ve dava açtı.

Nafaka Davası

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ve eski eşi Ahu Yağtu bundan 8 yıl önce anlaşmalı bir şekilde boşanmışlardı. Cem Yılmaz eşi Ahu Yağtu’ya çocuğu için ödediği 10 bin dolarlık nafakanın (85 Bin TL) 40 bin TL’ye düşürülmesi amacıyla dava açtı. İstanbul 11. Aile Mahkemesinde açılan davanın ilk duruşmasına taraflar Cem Yılmaz ve eski eşi Ahu Yağtu katılmazken tarafların avukatları mahkemede hazır bulundu. Mahkemede hazır bulunan Cem Yılmaz’ın avukatı mahkemeden davanın kabulün istedir. Buna karşılık Ahu Yağtu’nun avukatı ise Cem Yılmaz’ın nafaka dışında çocuğuna ödediği eğitim ve sağlık giderlerinin tespitini talep etti.

Dolar Yerine TL

Ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz budan 8 yıl önce boşandığı ve oğlu Kemal’in annesi olan eski eşi Ahu Yağtu aleyhine açtığı nafaka düşürülmesi davasında mahkemeye bir dilekçe sundu. Dilekçede eski eşine 10 bin dolar aylık nafaka ödediğini bununda yaklaşık 85 bin TL’ye tekabül ettiğini belirtti ve doların artışı karşısında ödediği tutarın da arttığına dikkat çekti. Cem Yılmaz nafakanın TL olarak belirlenmesini ve 40 bin liraya indirilmesini talep etti. Cem Yılmaz dolar kurundaki artışın her geçen gün devam ettiğini belirterek nafakanın TL’ye sabitlenmesini istedi. Mahkeme heyeti ise ilk duruşmanın ardından delillerin toplanması ve eksik hususların giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

01-06-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar