Dilan Çiçek Deniz Çukur’un Final Bölümünde Rol Alacak

Dilan Çiçek Deniz Çukur’un Final Bölümünde Rol Alacak
Çukur’un en çok sevilen karakterlerinden olan ve başarılı ve güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz tarafından canlandırılan Sena Çukur’un final bölümüne konuk oluyor.

Show Tv ekranlarında dört sezon oyuca pazartesi akşamlarına damga vuran ve her sezon başka bir hikaye ile seyirci karşısına çıkan efsane dizi Çukur gelecek hafta pazartesi günü son bölümüyle ekrana geliyor. Adeta fenomen olan ve sokak duvarlarına dizide geçen repliklerin yazıldığı diziyi çağrıştıran resimlerin çizildiği ve dört sezon boyunca reyting rekorları kıran Çukur her kesimden seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarmıştı. Öyle ki gençler kadar orta yaşlılar da, çocuklar da bu dizi için saat 20.00 dendi mi ekran başına geçmeye başlamış ve eskiden olduğu gibi sokaklar boşalmaya başlamıştı. Yayınlandığı 4 sezon boyunca ana kadrosu zaman zaman değişse de ana kadrosuyla yoluna devam eden dizi de pek çok oyuncu yer aldı. Öyle ki zaman zaman her hafta diziye büyük bir isim girdi ve yine büyük bir isim çıktı. Dizide yer alan oyuncuların hepsi kendi başına birer başrol oyuncusu olurken ayrılıkları da herkesi şok etti. Dizinin ilk iki sezonunda yer alan ve adı efsane oyuncular arasında yer alan güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz’de bu oyunculardan biriydi. Çukur’da Sena karakteriyle herkesin sevgilisi olan oyuncu diziden ölerek ayrılmıştı. Ancak son gelen haberlere göre güzel oyuncu bir kez daha final bölümünde yer alacak.

Sena (Dilan Çiçek Deniz) Çukur’un Son Bölümünde Yer Alıyor

Dilan Çiçek Deniz’in canlandırdığı ve Çukur’a damga vuran karakterlerden biri olan Sena dizide senaryo gereği ölerek diziye veda etmişti. Bu ayrılık dizinin başrolü Yamaç karakterini derin bir kedere sevk etmiş ve eşinin ölmesi üzerine adeta tam bir yıkım yaşamıştı. Yıllar önce ayrıldığı Çukur’a dönerken yanında Sena’yla dönen ve babasının tepkisini çeken Yamaç her şeye rağmen Sena’dan vazgeçmemişti. Ancak dizide Sena 2. Sezonun 60. Bölümünde Mahsun tarafından kaçırılmış ve Yamaç Sena’yı kurtarmak için her şeyi yapmıştı. Mahsun’un yanından yüzüklü tarafından kaçırılan Sena bir akvaryuma konarak boğulmaya terk edilirken Yamaç onu kurtarmak için her şeyi yapmış ancak başaramamıştı. Sena’nın ölümü herkesi derin bir hüzne boğarken Yamaç’ta adeta yıkılmıştı.

Finalde Nasıl Gelecek

Çukur’un 60. bölümünde Yüzüklü tarafından kaçırılarak bir akvaryuma konulan ve burada boğularak ölen Sena iki sezon rol aldığı dizinin final bölümüne konuk oluyor. Şimdilik diziye nasıl döneceği belli olmayan Sena’nın finalde olsa geri dönmesi seyirciyi heyecanlandırmış durumda. Diziye damgasını vuran oyunculardan biri olan Sena Çukur’un final bölümünde yer alacak ve ilk bölümünde yer aldığı dizinin son bölümünde de yer alacak.

01-06-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar