Erşan Kuneri 2. Sezon İçin Hazır

Erşan Kuneri 2. Sezon İçin Hazır
Cem Yılmaz’ın senaryosunu kaleme aldığı ve yine başrolünde kendisinin rol aldığı Erşan Kuneri dizisinin 2. Sezon çekimleri başlamak için gün sayıyor.

Cem Yılmaz’ın ilk kez yapımcılık ve yönetmenlik yaptığı proje ilk sezonunda internet yayın platformu Netflix’te yayınlanmış ve büyük beğeni toplamıştı. Kadrosunda birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı dizinin ikinci sezonu geçtiğimiz yıl içinde Netflix tarafından onaylanmıştı. Yaz aylarında çekime başlamak isteyen cem Yılmaz dizinin kadrosunda yer alan bazı oyuncuların zamanının uymaması sebebiyle dizinin çekimlerini ertelemek zorunda kalmıştı. Son olarak çekilecek bütün bölümlerin senaryosunu kaleme alan ünlü isim sonunda çekim için zamanı belirledi. Kadrosuna yeni oyuncuların katıldığı ve Netflix için hazırlanan Erşan Kuneri dizisinin 2. Sezonunda ilk kez yer alacak oyuncular Cem Yılmaz ile birlikte fotoğraf çektirdi ve çekim için hazır olduklarının mesajını verdi.

Erşan Kuneri Sete Çıkıyor

İnternet yayın platformu Netflix için hazırlanan ve ünlü oyuncu ve komedyen cem Yılmaz’ın başrolünde yer aldığı, senaryosunu Cem Yılmaz’ın kaleme aldığı ve yapımcılığını ve yönetmenliğini yine Cem Yılmaz’ın yaptığı Erşan Kuneri 2. Sezon için sete çıkmaya hazırlanıyor. Ağustos ayında sete çıkarak çekimlere başlayacak olan dizini ikinci sezonuna yeni isimler katıldı. Cengiz Bozkurt, Ahsen Eroğlu, Bige Önal, Şükran Ovalı gibi oyuncuların ilk kez rol alacağı dizinin seyircisi çekimlerin bir an önce yapılmasını ve dizinin yayına hazır hale gelmesini sabırsızlıkla bekliyor. Çekimlerin tamamlanmasıyla birlikte kurgu çalışmalarının yapılacağı dizinin bu yılın son aylarında yayına hazır hale gelmesi ve gün beklemesi bekleniyor.

Erşan Kuneri Konusu Ne Oyuncuları Kimler?

Cem Yılmaz’ın daha önce vizyon için hazırladığı bir filmde yer alan Erşan Kuneri daha sonra Cem Yılmaz tarafından dizi olarak tasarlandı. 70’li yılların Türk Sineması’na göndermelerde bulunan ve bu yıllarda yapımcılık yapan Erşan Kuneri adlı bir yapımcının hikayesini ve bu yapımcının yeni filmler çekmek için yaptığı çalışmaları anlatan dizi seyirci tarafından oldukça sevildi. Dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alırken bu isimler arasında

-          Cem Yılmaz

-          Uraz Kaygılaroğlu

-          Zafer Algöz

-          Ezgi Mola

-          Merve Dizdar

-          Nilperi Şahinkaya

-          Bülent Şakrak

-          İbrahim Selim

-          Necip Memili

-          Can Yılmaz

-          Ahsen Eroğlu

-          Bige Önal

-          Şükran Ovalı

-          Bora Akkaş ve

-          Cengiz Bozkurt gibi oyuncular yer alıyor.

30-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar