Cem Yılmaz’dan Güldüren Açıklama

Cem Yılmaz’dan Güldüren Açıklama
Son dönemde rol aldığı reklamlarla ön plana çıkan ünlü şovmen ve komedyen Cem Yılmaz katıldığı bir oturumda birbirinden ilginç iddialarda bulundu.

Türkiye’nin en ünlü isimlerinden olan Cem Yılmaz’dan bomba açıklama ve iddialar geldi. Katıldığı bir konferansta birbirinden çarpıcı açıklamalar yapan ünlü komedyen açıklamalarıyla hem katılımcıları hem de yayınlanan haberleri okuyan okuyucuları gülümsetti. Ünlü komedyen, şovmen, oyuncu, senarist ve yapımcı Cem Yılmaz yaptığı açıklamalarda tarih öncesi devirlerde yaşasa da, bundan yüzlerce yıl sonra yaşasa da işsiz kalmayacağını belirtti ve her dönemde insanları güldürebileceğini belirtti. Pek çok meslek sahibinin binlerce yıl önce yaşasa ne yapacağını bilemeyeceğini iddia eden ünlü komedyenin açıklamaları herkesi gülümsetti. Cem Yılmaz’ın açıklamaları magazin basınında ve sosyal medyada geniş şekilde yer buldu ve haberi ve açıklamaları okuyanlar ünlü komedyenin söylediklerini tebessümle karşıladı.

Taş Devrinde De Güldürürüm 26. Yüzyılda Da Güldürürüm

Komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz geçtiğimiz günlerde 21. Yüzyılda farklı olmak adlı bir söyleşide konuşmacı olarak yer aldı. Ralli Şampiyonu Burcu Burkut Erenkul, Voleybolcu Eda Erdem ve Opet Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Zengin ile birlikte kendisine sorulan soruları yanıtlayan Cem Yılmaz birbiriden ilginç açıklamalar yaptı. Ünlü komedyen yaptığı açıklamalarla katılımcıları gülümsetti. Cem Yılmaz açıklamasında “birçoğumuz elimizdeki imkanlarımız alınsa Taş devrine gönderilsek ne iş yapacağımızı bilemeyebilir. Murat Bey, sizi taş devrine göndersek pazarlama ile ilgiline yapabilirim diye kara kara düşünürsünüz. Reklamcı arkadaşım, orada ne yapacağım diye düşünebilir. Benim ise hiç öyle bir kaygım yok. Beni Cilalı Taş Devrine gönderseniz orada da güldürürüm. Beni 4’üncü, 5’inci boyutun yaşandığı 26. Yüzyıla da göndersen orada da güldürürüm. Bu bir iddia değil bir realite” ifadelerini kullandı.

Erşan Kuneri 2022’de Seyirciyle Buluşuyor

Ünlü Komedyen Cem Yılmaz’ın Netflix için çektiği ve ilk kez yapımcı olarak yer aldığı Erşan Kuneri dizisinin ise 2022 yılında Netflix’te yayınlanacağı öğrenildi. Çekimleri tamamlanan dizinin toplam 6 saat süreceği öğrenildi. Pandemi nedeniyle çekimlerinde zaman zaman aksamalar yaşanan dizide toplamda 150 kişi çalışırken pek çok ünlü isim dizide rol aldı. Cem Yılmaz’ın hem yapımcı hem de oyuncu olarak bunduğu dizi için uzun süren bir ön çalışma dönemi geçirilmişti.

12-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar