Cem Yılmaz'la Netflix Türkiye arasında tweet düellosu

Cem Yılmaz'la Netflix Türkiye arasında tweet düellosu
Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile son günlerin en popüler platformu Neflix arasında twitter atışması yaşandı. Cem Yılmaz'ın tweet'ine Netflix Türkiye nasıl cevap verdi?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile uluslararası, popüler film ve dizi platformu Netflix Türkiye arasında sosyal medyadan bir atışma yaşandı. Cem Yılmaz, Netflix platformunda gösterime giren yeni filmi Karakomik Filmler 2'nin duyurusunun yapılmamasına tepki gösterdi. Esprili bir dil kullanan Cem Yılmaz, Netflix Türkiye hesabını etiketleyerek, "Tatlım bizim film sizde dün çıkmış olması lazım tweet atma mı dediler yoksa?" notunu yazdı. Sosyal medyadan tepkisini ortaya koyan Cem Yılmaz'a Netflix Türkiye'nin hesabından cevap geldi.

Netflix Türkiye ve Cem Yılmaz'dan ilginç diyalog

Cem Yılmaz'ın yeni filimi Karakomik Filmler Netflix platformundan gösterime girdi fakat yayıncı kuruluş sosyal medya hesaplarından filmin duyurusunu yapmadı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz da bu duruma kendi üslubuyla cevap verdi ve bir anda sosyal medyada dikkat çekmeyi başardı. Cem Yılmaz, Karakomik Filmler 2 afişiyle birlikte bir paylaşım yaptı ve şu notu yazdı; "Netflix Türkiye'nin haberi yoktur büyük ihtimalle netflixturkiye tatlım bizim film sizde dün çıkmış olması lazım tweet atma mı dediler yoksa?" Bu paylaşımın ardından Netflix Türkiye twitter resmi hesabı Cem Yılmaz'ın twetini alıntılayarak imalı bir şekilde filmin duyurusunu yaptı.

Cem Yılmaz: Şakacı seni

Netflix Türkiye, Cem Yılmaz'ın paylaşımını alıntıladığı tweet'e, "Bu bir Karakomik Filmler 2 duyuru tweet'idir" notunu yazdı. Cem Yılmaz da bu tweet'e cevap olarak, "Buranın 3. Dünya ülkesi olmadığını elbet öğreneceksin. Şakacı seni" paylaşımında bulundu. Netflix Türkiye'nin kurumsal sosyal medya hesabıyla, Cem Yılmaz'ın girdiği ilginç diyaloga beğeni ve yorum yağdı. Ve paylaşımlar binlerce retweet aldı. Cem Yılmaz'ın son filmi olan Karakomik Filmler 2 merakla bekleniyordu. Cem Yılmaz 26 Haziran'da filmin Netflix'te yayına başladığını duyurmuştu. Filmin duyurusunun Netflix Türkiye hesabından yapılmaması üzerine Cem Yılmaz 27 Haziran'da imalı bir tweet attı ve bu tweet'in ardından yukarıdaki diyalog yaşandı.

Karakomik Filmler 2 kadrosunda Cem Yılmaz, Büşra Develi, Cem Davran, Özkan Uğur, Özge Özpirinçci, Çağlar Çorumlu, Celil Nalçakan gibi sevilen oyuncular yer alıyor.

28-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar