Ceren Hindistan'dan şok açıklama: Evli olmadığına yemin etsin diye Kabe'ye götürdüm

Ceren Hindistan'dan şok açıklama: Evli olmadığına yemin etsin diye Kabe'ye götürdüm
Ünlü oyuncu Ceren Hindistan eski eşiyle ilgili şok açıklamalarda bulundu. Ceren Hindistan eski eşi için "Evli olmadığına yemin etsin diye Kabe'ye götürdüm" dedi.

Ünlü oyuncu Ceren Hindistan eski eşiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Eski eşi Ümit Aslan'dan şiddet gördüğünü belirten Ceren Hindistan şok suçlamalar yaptı. Bir zamanlar ekranlar olan oyuncu Ceren Hindistan evliliği ile ilgili sık sık gündeme geliyordu. Kızı Arya'nın da babası olan Ümit Aslan'ın açıklamalarına itibar edilmemesini isteyen Hindistan uzunca bir açıklama paylaştı. Ceren Hindistan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada eski eşi Ümit Aslan'ın evli olmadığına yemin etmesi için Kabe'ye götürdüğünü ve orada yemin ettiğini söyledi.

Ceren Hindistan'dan eski eşiyle ilgili şok açıklamalar

Güzel oyuncu Ceren Hindistan sosyal medya hesabından eski eşi Ümit Aslan'la ilgili skandal açıklamalar yaptı. 32 yaşındaki Ceren Hindistan'ın Ümit Aslan'la birlikteliğinden Arya adını verdiği bir kızı olmuştu. Olaylı bir birliktelik sonrası Ceren Hindistan'dan yeni açıklamalar geldi. Güzel oyuncu Ceren Hindistan, "Bu adam evli olmadığını dair yemin etsin diye Kabe'ye götürdüm. Orada bile yemin etti evli olmadığına dair" şeklinde ifadeler kullandı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ceren Hindistan şunları yazdı; "Biraz önce telefonda arkadaşımla konuşurken enteresan duyumlar aldım. Şahitleriyle de konuştum ve şok oldum. Çocuğumun babası bizim her şeyimizi karşıladığına dair çevresinde yıllardır konuşuyormuş. Hatta limitsiz kredi kartıma kadar varmış. Doğrular bilinsin diye bir kısım açıklamalar yapıp öne çıkanlar kısmına koyucam. Yanlış bilinen gerçekleri ben yazayım."

Ceren Hindistan sosyal medya hesabından eski eşinin iddiaları ile ilgili açıklamalarına şöyle devam etti; "İlk olarak Arya Rima'nın babasını terk ettiğimde Arya 18 günlüktü. Bir çoğunuz biliyorsunuz evliyken beni kandırmıştı. Birçok olaylar olmuştu. Kendisi aylarca benim peşimden koşup bi şekilde benim kanıma girmeyi başarmış bir adam. Maalesef ki öz amca kızıyla aynı evde İMAM Nikahlı bir şekilde yaşarken beni kandırıyor. Ben hamile kaldıktan sonra da evli olduğuna dair bazı duyumlar alınca emniyetten tanıdıklarımıza baktırdım. Her hangi bir RESMİ nikahı yoktu ama üzerine 8 aylık bir bebek vardı.

Ona sorduğumda beni zorla amca kızıyla evlendirdiler suratını görmek istemiyorum onu bıraktım diyordu. Ben tabii ki inanmak istiyordum. Hamileydim. Bana her seferinde "o şizofren, kıskanç, kimle beraber olsam kadınları bulup rahatsız ediyor" diyordu. Ben de "takıntılı bir kadın" olarak aklıma kazımıştım. Bir zaman sonra o imam nikahlı eşi bana DM'den ağza alınmayacak küfürler edince ultrason fotoğrafını gönderip, "artık adamı rahat bırakmalısın, o sevdiği kadının peşinden gidiyor, sen seni sevmeyenin peşinden koşuyorsun" diye yazdığımda, bu kısımları alıp basına verip, "Ceren Hindistan kocamı ayartıp bana nispet yapıyor" diye linç kampanyası başlattı.

Gidecek hiçbir yerim olmadığı için defalarca affetmek zorunda kaldım. Ne evim vardı, ne hesabımda para, ne de kapısını çalacak bir ailem. Gel gelelim bir gün uyanıp mutfağa giderken porno izlerken çıplak bir şekilde yakaladığımda, "napıyorsun" dedim diye kemerle dayak yedim. Gecelikle koşup çıktım binadan. En yakın otele çıplak ayak koşarak gittim. 3 gün sistit oldum kan çıktı her yerimden. Üstelik 7 aylık hamileydim. Çok daha fazlasını da anlatıcam zamanı gelince...

Çocuğumu doğurur doğurmaz kimliğimi hemen çıkartmadı. Kimlik çıkarıldığı gün terk ettim bu insan müsfettesini. O gün bu gündür benimle uğraşıyor. Arya 6 aylıkken evin elektriğini kestirip evden attırdı bizi. Mesajları hala duruyor. İnkar ettiği her şeyi mesajları ve fotoğraflarıyla kanılicam. 2 yaşına kadar 5-6 defa arkadaşlarımın zoruyla geldi gördü. 480 Tl ile ortada kaldım. Arya 6 yaşında. 6 senedir ne nafaka istedim ne de davasını açtım. Ben senin bir kuruşuna tenezzül etmemişken sen benim hakkımda nasıl böyle konuşabililyorsun!!

6 yaşına kadar çocuğumun cebine 2 defa oyuncak parası koydu. O kadar! Benim çocuğumun sağlık sigortasından, okuluna, tatiline, yediği, içtiğine kadar benim SEVGİLİM karşıladı! Karaktersiz bir daha bu şekilde bize baktığını duyarsam başka yüzümü görürsün. O da senin için hiç iyi olmaz! Bu adam evli olmadığına dair yemin etsin diye Kabe'ye götürdüm. Orada bile yemin etti evli olmadığına dair!! O yüzden bu karaktersizin söylediği hiçbir şeye itibar etmeyin.  

22-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar