Ceren Hindistan Kızının Velayet Davasını Kazandı

Ceren Hindistan Kızının Velayet Davasını Kazandı
Ünlü oyuncu Ceren Hindistan ile boşandığı eşi Ümit Aslan arasında süren velayet davası sonunda karara bağlandı. Ceren Hindistan kararın ardından bir açıklama yaptı.

Ünlüler dünyasında zaman zaman yaşanan mahkeme ve ayrılık olaylarına bir yenisi daha eklendi. Daha önce evli olan ve boşanan oyuncu Ceren Hindistan ile iş adamı Ümit Aslan arasında görülen velayet davası sonuçlandı. Ümit Aslan tarafından kızları Arya’ya bakamadığı iddiasıyla Ceren Hindistan aleyhine açılan velayet davası sonunda gülen taraf oyuncu Ceren Hindistan oldu. İş adamı Ümit Aslan’ın açtığı davada Ümit Aslan kızlarının böbrek hastası olduğunu ve tedavi gördüğünü belirterek anne Ceren Hindistan’ın kızlarına bakamadığını iddia etmiş ve kızının velayetini almak istemiş ya da ortak velayet düzenlenmesini talep etmişti. Mahkeme tarafından tüm bu iddialar ve talepler değerlendirildi ve bir karara varıldı. Karara göre çiftin kızı Arya, anne Ceren Hindistan’ın velayetine verilirken baba belirlenen gün ve saatlerde kızını görebilecek.

Ben Kazanırım Demiştim

Ünlü oyuncu Ceren Hindistan velayet davasını kazanmasının ardından davaya ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı ve daha önce magazin programlarında konuyla ilgili yorum yapan sunucu ve yorumculara adeta ateş püskürdü. Ceren Hindistan paylaşımında “ben her zaman kazanırım demiştim. Nerede şu fütursuzca, hadsizce anneliğimi eleştiren sözde magazin yorumcuları! Biri çıkıp da sağlık konusunda hekim gibi konuşuyordu. Diğeri davanın hakimi gibi konuşuyordu. Neredesiniz? Aldınız mı cevabınızı? Ben hiçbir zaman kaybetmem. O sizin dedikodu masalarınızda magazin adı altında benim anneliğimi eleştirip ve çocuğumun adını o ağzınıza pelesenk edip, yargı dağıtıp konuştuğunuz takdirde bir daha sükunetimi korumam. Benim anneliğimi eleştirecek kişi, kimliğinde anne adı Ceren Hindistan yazan o melektir. Sizin haddinize değil dış kapının mandalları” ifadelerini kullandı.

Ceren Hindistan Kimdir?

Dizi ve sinema dünyasının başarılı oyuncularından Ceren Hindistan 27 Şubat 1989 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından 2007 yılında Türkiye Güzellik yarışmasına katıldı ve ilk on aday arasına kaldı. Daha sonra dizi ve sinemalarda rol almaya başlayan Ceren Hindistan’ın rol aldığı yapımlar arasında,

·         Aşktan Kaçılmaz

·         Firuze

·         Muhteşem Yüzyıl

·         Babalar ve Evlatlar

·         Saklı Hayatlar

·         Sakarya Fırat

·         Ah Kalbim

·         Baba Ocağı

·         Fedai

02-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar