Şevval Sam'dan oğlu Tarık Emir Tekin ile ilgili iddialı açıklamalar!

Şevval Sam'dan oğlu Tarık Emir Tekin ile ilgili iddialı açıklamalar!
Şevval Sam'dan oğlu Tarık Emir Tekin ile ilgili iddialı açıklamalar! Şevval Sam, oğlu ile ilgili iddialı açıklamalarda bulundu.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz'de rol alan Şevval Sam'ın oğlu Tarık Emir Tekin, başarısı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Oğlu ile gurur duyan Şevval Sam, iddialı açıklamalar yaptı. Peki Şevval Sam'ın oğlu kimdir? Tarık Emir Tekin kimdir? Tarık Emir Tekin hangi dizide oynuyor? Sadakatsiz Selçuk karakteri kimdir? Sadakatsiz dizisi oyuncuları kimler? 
Geçtiğimiz gün Cihangir'de muhabirlere konuşan Şevval Sam, oğlu ile gurur duyduğunu sözleri ile ifade etti. 'Oyuncu Tarık Emir Tekin, Sadakatsiz dizisi ile başarısını gözler önüne serdi. Yine geçtiğimiz günlerde Arda'nın mutfağı programında da herkesin beğenisini topladı. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sorusuna karşılık, Şevval Sam ise 'Onu ben doğurdum, elbette on parmağında on marifet olacaktır' dedi. Peki Tarık Emir Tekin kimdir?


 

Emir Tarık Tekin kimdir?

1997 yılında dünyaya gelen Tarık Emir Tekin, Şevval Sam'ın oğludur. Oxford Üniversitesi'nde drama eğitimi alan oyuncu, daha önce Çıplak isimli dizide rol almıştır. Günümüzde ise Sadakatsiz dizisinde Selçuk karakterini canlandırmaktadır.

Şevval Sam kimdir?

11 Kasım 1973 yılında dünyaya gelen Şevval Sam, İstanbul doğumludur. Oyunculuğunun yanı sıra müzisyenlikte yapan Şevval Sam, Leman Sam'ın kızıdır. Eğitimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde tamamlayan Şevval Sam, birbirinden başarılı dizilerde rol almıştır. Birbirinden beğenilen albümleri olan Şevval Sam'ın Tarık Emir Tekin adında bir oğlu var.

Şevval Sam rol aldığı diziler

Şevval Sam, Süper Baba, Feride, Aşkın Dağlarda gezer, Yıldızların Altında, Karaoğlan, Gülbeyaz, Martılar ve İstanbul, Ziyaret, Müjgan Bey, Çocuğun Var Derdin Var, Yine de Aşığım, Yaşamın Kıyısında, Yaşanmış Şehir Hikayeleri, Derman, Siyah Beyaz, Yalan Dünya, Acayip Hikayeler, Muhteşem Yüzyıl, Black Horse Memories, Kara Kutu, Bodrum Masalı ve Yasak Elma gibi oldukça başarılı projelerde yer almıştır.

Sadakatsiz dizisi oyuncuları

Başrollerinde Caner Cindoruk, Cansu Dere gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Sadakatsiz dizisi oyuncuları arasında, Melis Sezen, Özge Özder, Yeliz Kuvancı, Nazlı Bulum, Eren Vurdem, Burak Sergen, Gözde Seda Altuner, Olcay Yusufoğlu, Alp Akar gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

07-03-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar