Ceren Yılmaz Yediği Sebzelerden Yatağa Düştü!

Ceren Yılmaz Yediği Sebzelerden Yatağa Düştü!
Zümrütüanka’nın başarılı ve güzel oyuncusu Ceren Yılmaz yediği sebzelerden dolayı hastanelik oldu. İşte haberin detayları!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve Cumartesi akşamları ekrana gelen Pastel Film imzalı Zümrüdü Anka dizisi şu sıralar seyircinin en çok izlediği yapımlar arasında. Cumartesi günü gibi zor bir günde sekiz bölümdür yayınlanan ve ilk üç içinde yer almayı başaran yapım imkansız bir aşk ve töre ve intikam üçgeninde kurulu bir dram dizisi. Oyuncu kadrosunda Alp Navruz, Ceren Yılmaz, Hatice Aslan, Selim bayraktar, Ayten Uncuoğlu gibi usta oyuncuların yer aldığı diziyi Cemal Şan yönetiyor ve Can Sinan kaleme alıyor. Kapadokya’nın eşsiz doğal güzellikleri içinde çekilen dizi yeni başlamış olmasına rağmen seyirci tarafından tam not almış durumda. Dizinin başarılı kadın karakteri Zümrüt Kuloğlu’nu canlandıran güzel oyuncu Ceren Yılmaz geçtiğimiz günlerde yediği besinlerden dolayı yatağa düştü. İşte detaylar!

Ceren Yılmaz Yataklara Düştü!

Şu sıralar Fox Tv’de ekrana gelen Zümrüdü Anka Dizisinin başrol oyuncusu Ceren Yılmaz geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak yatağa düştü. Yediği besinlerden etkilenen oyuncu hastaneye kaldırıldı. İddialara göre 15 gün rapor alan Ceren yılmaz kısa bir süre dinlenmenin ardından sete geri döndü ve çekimler aksamadan devam etti. Ceren Yılmaz daha önce Nevşehir Ürgüp’ün karasal ikliminden dert yanmış ve eksi 21 derecede çalıştıklarını açıklamıştı. Oyuncu daha önce de teaser çekimlerinde üzerinde incecik bir elbiseyle 20 saat kadar çekim yaptıklarını ve ilk karların yağdığı zamanda çok üşüdüğünü dile getirmişti. İddialara göre bütün bu şartlar güzel oyuncuyu yatağa düşürmezken yediği besinler onu yatağa düşürdü.

Ceren Yılmaz Zümrüt Karakterini Çok İstemiş!

Pastel Film tarafından hazırlanan ve Fox Tv’de Cumartesi akşamları seyirciyle buluşan Dram dizisi Zümrüdü Anka yayınlanan bölümleriyle seyirciden tam not almış durumda. Dizi reytinglerde üst sıralarda yer alırken oyuncuların gösterdiği performansta oldukça başarılı bulunuyor. Dizide Zümrüt karakterini canlandıran başarılı oyuncu Ceren Yılmaz dizide yer alan Zümrüt karakterini alabilmek için 4 – 5 kez deneme çekimine katıldığını Zümrüt karakterini elde edebilmek için büyük mücadele verdiğini açıklamıştı. Oyuncu dizi yayınlanmaya başladıktan sonra sosyal medyadan kendisine çok güzel yorumlar yapılmasından mutlu olduğunu da ifade etmişti.

15-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar