Zümrüdüanka dizisinin final tarihi belli oldu

Zümrüdüanka dizisinin final tarihi belli oldu
Ekranlardaki yaprak dökümü devam ediyor. Dizilerin birçoğu son günlerde final yapma kararı aldı. Sevilen dizi Zümrüdüanka dizisinin final tarihi belli oldu! İşte o tarih…

Televizyon dünyasındaki reyting yarışı birçok dizinin ekrana veda etmesine neden oluyor. Bir yandan yeni diziler yayına başlarken diğer yandan sezona iddialı başalayan diziler final kararı alıyor. Final kararı alan dizilerden biri de Fox Tv'de yayınlanan Zümrüdüanka oldu. Alp Nevruz ve Ceren Yılmaz'ın başrolde olduğu otantik atmosferde çekilen dizi 26. Bölümde final yapma kararı aldı. Zümrüdüanka 23. Bölüm 16 Aralık çarşamba günü yayınlanmıştı. Alınan karara göre yeni yılın ilk haftasında Zümrüdüanka ekrana veda edecek.

Zümrüdüanka neden final yapıyor?

Pastel Film tarafından hazırlanan Zümrüdüanka dizisi sezona oldukça iddialı başlamış ve uzun süre yüksek reyting oranlarıyla yayına devam etmişti. Yaşar İrvül ve Efe İrvül'ün yapımcısı olduğu Zümrüdüanka otantik bir atmosferi olan Kapadokya'ya da çekiliyor. Bu hafta 23. Bölümü yayınlanan Zümrüdüanka dizisinin yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk oturuyordu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Zümrüdüanka'nın kalan 3 bölümünü dizinin ilk yönetmeni olan Serhan Şahin çekecek.

Zümrüdüanka reyting kurbanı mı?

Fox Tv'de Çarşamba akşamları yayınlanan sevilen dizi Zümrüdüanka 26. Bölümde Zümrüdüanka 23. Bölüm reytingleri de dizi ekibini sevindiremedi. Zümrüdüanka dizisi son bölümüyle reyting sıralamasında ilk 10'a giremedi. Yeni dizilerin başlaması ve çarşamba akşamları güçlü rakiplerle yarışan Zümrüdüanka daha önceki başarısını yakalayamadı. Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz, Atv'de yayınlanan Kuruluş Osman, Tv8'de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderin'dir dizileri de çarşamba akşamları Zümrüdüanka'nın yarıştığı diziler arasında.

Zümrüdüanka 23. Bölümde neler oldu?

Kapadokya'da çekilen Zümrüdüanka ekibi son 3 bölümün çekimlerini tamamladıktan sonra İstanbul'a dönecek. Sevilen dizi Zümrüdüanka 23. Bölümde Zümrüt'ün yüzleşeceği sağlık problemi Serhat ve Zümrüt için yeni bir imtihanın başlangıcı oldu. Zümrüt'ün çocuk sahibi olamayacağını öğrenmesi genç çift için bir dönüm noktası mı olacak. Zümrüt'ü çok üzen bu durum Serhat tarafından nasıl karşılanacak. Ayrılık ya da daha da güçlenmiş bir aşka gebe olan yeni durum, merakla bekleniyor.

17-12-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar