Ceza'dan Sağlık Bakanı Koca'ya göndermeli ilginç şarkı!

Ceza'dan Sağlık  Bakanı Koca'ya göndermeli ilginç şarkı!
sosyal hesabından yaptığı açıklamalarla bizleri asrın belası Corona konusunda bilgilendiren Sağlık Bakanı Fahretttin Koca'ya bir destek de sanat camiasından geldi.

Son günlerin en çok konuşulan ismi Fahrettin Koca'ya Ceza'dan şarkılı gönderme geldi. Ünlü rapçi Ceza'dan Fahrettin Koca'ya gelen şarkılı destek çok beğenildi. Hemen her gün sosyal hesabından yaptığı açıklamalarla bizleri asrın belası Corona konusunda bilgilendiren Sağlık Bakanı Fhretttin Koca'ya bir destek de sanat camiasından geldi. Şimdi detaylar!

Ceza'dan Sağlık  Bakanı Koca'ya göndermeli ilginç şarkı!

Millet olarak ailemizden biri haline gelen Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'ya her kesimden destek gelmeye devam ediyor.  Özellikle sanat camiasından yapılan çağrılar halkımızı sağlık konusunda uyarma görevi görüyor. Rap müziğin önemli isimlerincen Ceza ve son yıllarda yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren Tepki son aylarda hayatımızı alt üst eden Corona virüs tehditine karşı ortak bir çalışmaya imza attı., "Yak" isimli parçasıyla müzikseverlerin karşısına çıkan Ceza çok beğenilen şarkısına ayrıca klip de çekti. Ünlüerapçi Ceza, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya göndermede bulundu.

Bana Hiç Yaklaşmayın!

Türk rap müziğinin yaşayan efsanesi Ceza, son çıkardığı parçası Yak'ta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya göndermede bulunarak Küresel tehdit Corona virüs noktasındade dikkat çekti. Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sosyal mesafeye değinen Ceza ile Tepki'nin sözleri çok beğenildi. Ceza bir anda sosyal medyada gündem olan şarkısında  "Taşlaşmayın, tokalaşmayın ve de istemeyenle hiç hoşlaşmayın. Ya da aynı sayın bakanımın da dediği gibi: 'Bana hiç yaklaşmayın!'" ifadelerine yer verdi.

 

Kardeşi de destek verdi

Ünlü rapçi Ceza'nın kendisi gibi rapçi olan kardeşi Ayben de Fahrettin Koca'ya destek verenler arasındaydı. Ünlü rapçi Ayben Sağlık Bakanı Sayın Koca'nın nın "El öptürmeyelim, el öpmeyelim. Büyük küçük, elimizden geleni yapalım" şeklindeki paylaşımını alıntıladı ve abisi Ceza'nın Yak şarkısının sözlerini yazdı.

Ceza kimdir?

Bilgin Özçalkan veya bilinen adıyla Ceza, 1976 İstanbul doğumludur. Asıl mesleği Elektrik Teknisyenliği olan Ceza, küçük yaştan itibaren ilgilendiği rap müzikle katıldığı yarışmalarda çok sayıda birinciliği vardır. 1999 yılında Tunç Dindaş’ın projesi olan “Yeraltı Operasyonu” adlı toplama bir albümde yer alan parçaları rap dünyasında büyük ilgi uyandırdı. 2000 yılında “Meclisi Ala-İstanbul” ve “Anahtar” albümleriyle yüksek satış rakamlarına ulaştı. Yurt içinde sayısız organizasyonda sahne alan Ceza, yurt dışı konserleri de verdi. Hip Hop dünyasının önemli ödüllerinin sahibi olan Ceza, MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde, En İyi Türk Şarkıcısı ödülünü alarak bir ilke imza attı.

Albümleri:

1999 – Yeraltı Operasyonu 
2000 – Nefret albümü – Meclis-i Âlâ: İstanbul
2001 – Nefret albümü – Anahtar
2002 – Solo albüm – Med-Cezir
2004 – Solo albüm – Rapstar
2006 – Solo albüm – Feyz Al
2006 – Solo albüm – Yerli Plaka
2007 – Solo albüm – Evin Delisi (Maxi Single)
2008 – Bomba Plak (Killa Hakan ile ortak albüm)
2008 – 36 Kingz Kreuzberg
2010 – Solo albüm – Onuncu Köy
2015 – Solo albüm – Suspus
2019 – Single – Beatcoin
 

02-08-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar