Çocuk 13. bölüm izle

Çocuk 13. bölüm izle
Çocuk 13. bölüm izle; Çocuk dizisi 10 Aralık Salı akşamı 13. bölümüyle Star TV'den ekrana gelecek. Yeni bölümde neler yaşanacak?

Çocuk 13. bölüm izle; Bu sezon yayın hayatına başlayan Çocuk dizisi 13. bölümüyle ekrana gelecek. Her Salı akşamı Star TV ekranlarından izleyicisiyle buluşan dizinin bu akşam yayınlanacak bölümü heyecanla bekleniyor. Meraklıları diziyi büyük bir ilgiyle takip ediyor. Çocuk dizisinin 10 Aralık Salı günü yayınlanacak 13. bölümünde bizleri neler bekliyor? Çocuk dizisinin 13. bölümünü izlemek istiyorsanız aşağıda yer alan bağlantıya tıklayabilir ve bölümün keyfini çıkarabilirsiniz. 

Çocuk canlı izle

Oyuncu kadrosunda Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Merve Çağıran, Ceyda Ateş, Kenan Acar, Okday Korunan, Nimet İyigün Nalbant, Selda Aktuna, Mehmet Emin Güney, Aylin Aras, Emre Yetek, Oktay Samurkaş, Emre Kerem Ketenci, Zeki Ocak, Hüseyin Hastarla, Zeki Eker gibi isimlerin bulunduğu Çocuk dizisi, Star TV ekranlarından izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Çocuk dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağını merak ediyor olabilirsiniz. Sizler için yeni bölümde neler yaşanacağını makalemize ekledik.

Çocuk dizisi 13. bölümde neler yaşanacak?

Hasan, planları doğrultusunda Murat'ın hapishaneyi boylamasını sağlamıştır. Murat'ın hapse girmesi karşısında ise Asiye ve Ali Kemal, büyük bir yıkım yaşar. Murat'ı hapishanede çıkaracak tek şey ise Emine'nin ağzından dökülecek kelimelerdir. Asiye, oğlunu hapishane köşelerinden kurtarmak için Emine'nin polise her şeyi anlatmasını sağlamak zorundadır. Buna karşın Emine, polise ifade vermeye yanaşmaz. Böylece Asiye bir kez daha yıkılır. Çaresiz kalan ailenin eli kolu bağlanır ve Ali Kemal, Hasan ile yüzleşir. Bu yüzleşme de herhangi bir sonuç vermez. Akça, Hasan'ın Murat'ı neden hapishaneye attırdığını bir türlü anlayamaz. Hasan'ın bu yaptığının altında çok farklı bir neden gizlidir. Ali Kemal, oğlunu kurtarabilmek için tüm çabalarını sürdürür ve oğlunu kurtarabileceğini fark eder. Ancak oğlunu kurtardığı takdirde Efe'den olacaktır. Yapılan ön duruşma kararınca Efe'nin öz ailesi ile vakit geçirmesinde karar kılınır. Akça ve Hasan, aralarındaki sorunlara rağmen oğulları için bir araya gelirler. Yeni bölümde Ali Kemal ve Hasan arasında çok büyük bir gerilim yaşanacaktır. Bu gerilimin sebebi ise Asiye'nin şirketteki hisselerini Hasan'a devretmesidir. Bu bölümde ayrıca Efe tüm gerçekleri öğrenecektir.

10-12-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler